reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Widziałam właśnie u tej znajomej w Niemczech fajny pomysł: pomalowała go w jakieś tam wzorki i zawiesiła na ścianie w sypialni:-)

No właśnie tez gdzieś widziałam to na ścianie,ale nie pamiętam chyba w jakimś programie czy coś.

JustMe hehe no chyba da się to jakoś ściągnąć.Pod ten gips to chyba coś trzeba założyć,jakiś worek czy coś :-D.Nie mam pojęcia jak to się robi ,ale ciekawie to wygląda.

.........oczyma wyobraźni widzę siebie, leżącą w tym gipsie, którego potem za cholerę nie moge zdjąć i otwieram w tym mężowi drzwi wieczorem........................

.........oczyma wyobraźni widzę siebie, leżącą w tym gipsie, którego potem za cholerę nie moge zdjąć i otwieram w tym mężowi drzwi wieczorem........................
Ale za to to dobry patent do autobusów komunikacji miejskiej, jak się stare obleśne babiszony rozpychają. :tak: Dajesz takiej z brzucha i masz spokój.:tak:;-)

Krewetka, super rożek. Mam taką poszewkę na podusię i kołderkę dla Jagody. Dawali jako gratis do łóżeczka. Wczoraj ją znalazłam, bo zupełnie o niej zapomniałam. Nigdy nie była w użyciu...:tak::-(

tak se czytam........ i normalnie mnie wkurzacie.........

takie piękne zakupy, każda robi...

tylko ja mam wrażenie, że jestem w lesie...

Magda jeszcze nie kupowałam, ale na razie szukam i mam 2 typy już upatrzone;-).
To jak już się zaopatrzysz to poprosimy o fotorelację :-)

Magda ja wzięłam kolor piaskowy, taki przygaszony żółty jest i jestem zadowolona. Zastanawiałam sie jeszcze nad zielonym ale sie bałam ze za bardzo oczoje... będzie:-D
Kurde mi się ta zielona też bardzo podoba i właśnie się zastanawiam czy będzie dawać po oczach czy nie.........

mam wrażenie, że jestem w lesie...
julienx a czego Ty zimą w lesie szukasz :-D:-D:-D
Nic nie bój każda z nas myśli, że jest jeszcze w lesie. Nic tylko zakupy, zakupy i zakupy, szafki się od wszystkiego uginają, a jeszcze jakie braki..... hohoho sporo jeszcze do kupienia.

reklama
Do góry