estragon
mamusia synusia:P
a ja mam mikro od roku, bo dostałam na imieniny;-), chociaż też zawsze byłam przeciwna. Ale u nas się sprawdza do rozmrażania mięsa czy chleba, a jak wyjeżdżam do mamy na parę dni, to mąż sobie szybko "podgrzewa" to, co mu zostawię. Tak samo można podgrzac herbatkę jak wystygnie czy kawkę. Roztapiam też masło, czekoladę (np do placka) no i ostatnio mam zajawkę na płatki z rana, więc wkładam mleczko na 1,5 minuty i mam zagotowane
.
Chrupcia to jesteś chyba z 4 osobą, która nie ma TV. Ostatnio to chyba taki trend. U mnie TV chodzi na okrągło bez względu czy ktoś go ogląda czy nie.
Magda ja też zastanawiałam się nad tą pościelą jako ten droższy komplet, jeden w paseczki, co kiedyś wstawiałam, a ten drugi.
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Chrupcia to jesteś chyba z 4 osobą, która nie ma TV. Ostatnio to chyba taki trend. U mnie TV chodzi na okrągło bez względu czy ktoś go ogląda czy nie.
Magda ja też zastanawiałam się nad tą pościelą jako ten droższy komplet, jeden w paseczki, co kiedyś wstawiałam, a ten drugi.
Ostatnia edycja: