reklama
przyszła paczka dla Lenki! idę ja rozpakować
A co w tej paczce? :-) Pochwal się :-)
Właśnie, ja też oglądam rano TVN- oczywiście w przerwach od BB;-)
Co do pościeli, to mam podobne podejście- że nie jest moim priorytetowym zakupem, bo i tak najpierw maluch będzie pewnie spał zawinięty w rożek czy otulaczek, do wózka wystarczy mi kocyk albo coś jeszcze lżejszego jak będzie ciepło, poduszka mało potrzebna- bo do łóżeczka zaopatrzyłam się w klin, a w wózku mam podnoszone dno... Tak więc pościel mogę sobie na spokojnie wybrać w ostatnim momencie:-)
Co do pościeli, to mam podobne podejście- że nie jest moim priorytetowym zakupem, bo i tak najpierw maluch będzie pewnie spał zawinięty w rożek czy otulaczek, do wózka wystarczy mi kocyk albo coś jeszcze lżejszego jak będzie ciepło, poduszka mało potrzebna- bo do łóżeczka zaopatrzyłam się w klin, a w wózku mam podnoszone dno... Tak więc pościel mogę sobie na spokojnie wybrać w ostatnim momencie:-)
Przypomniałam sobię że kiedyś w domu były u mnie jasieczki dla dzieci - takie zupełnie płaskie, pełniące rolę ozdobną raczej. Moja mama uwielbiała haftować takie rzeczy (teraz już rece ma niesprawne do tego). Ciekawe czy coś jeszcze zostało? Jak się skończy remont to poszukam, na razie meblościanka rodziców po sufit zawalona!
Ja sie czaje na ta posciel
!~ MAMO-TATO 14-CZ POŚCIEL 120x90 APLIKACJA SERCA (915909050) - Aukcje internetowe Allegro
!~ MAMO-TATO 14-CZ POŚCIEL 120x90 APLIKACJA SERCA (915909050) - Aukcje internetowe Allegro
estragon
mamusia synusia:P
Magda jeszcze nie kupowałam, ale na razie szukam i mam 2 typy już upatrzone;-).
Krewetka chwal się
Ja mam 3 śpiworki, w tym jeden 0-6 m, więc pewnie w nim będę kładała lulu.
Gdyby nie pozwolili mi przymierzyc biustonosza w sklepie, to taka ekspedientka pewnie dostałaby ode mnie zjeb..ę
Krewetka chwal się
Ja mam 3 śpiworki, w tym jeden 0-6 m, więc pewnie w nim będę kładała lulu.
Gdyby nie pozwolili mi przymierzyc biustonosza w sklepie, to taka ekspedientka pewnie dostałaby ode mnie zjeb..ę
Magda ja wzięłam kolor piaskowy, taki przygaszony żółty jest i jestem zadowolona. Zastanawiałam sie jeszcze nad zielonym ale sie bałam ze za bardzo oczoje... będzie
A co mikrofali to kiedyś mieliśmy na innym mieszkaniu, teraz nie mamy. I powiem Wam, że jak jest to się przydaje, a jak nie ma to da się żyć bez tego:-)
A co mikrofali to kiedyś mieliśmy na innym mieszkaniu, teraz nie mamy. I powiem Wam, że jak jest to się przydaje, a jak nie ma to da się żyć bez tego:-)
Ostatnia edycja:
z allegro: rożek, pieluchy, kosmetyki, podkłady, itp :-)A co w tej paczce? :-) Pochwal się :-)
reklama
z allegro: rożek, pieluchy, kosmetyki, podkłady, itp :-)
To same praktyczne rzeczy A rożek? będzie fotka? :-)