reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dołączam do klanu wolnych od mikrofali;-)
...ale wolna od TV nie jestem, chociaż chyba więcej ogląda jej małż niż ja.

No to będzie biba!!!

co do TV - to kiedy niby miałabym oglądać jak cały dzień na necie ;-)
A pewnie, że będzie biba. Szarpnę się jak ta lala na Picolo i zgrzewę Karmi, postawię Wam dziewczyny już nie będę taka :-p

Faktycznie po co TV, jak z tym netem to my "stare krowy" jesteśmy chyba gorsze od dzieci neo :-D:-D:-D
A ja się zastanawiam dlaczego ten czas tak leci.... :sorry:

to ja zaliczam 2 rzeczy na raz jestem już po 30 ( szczęśliwa wyszłam cb13)
i dodatkowo żyjemy już prawie 1,5 roku bez TV a co do mikrofali to eis ostatnio z M zastanawialiśmy czy sobie nie kupić i jak zostanie kasiorki po zakupach dla Małego to może i kupimy

Dorzucam fotki ostatnich mini zakupów w B-stoku: komplecik na następną zimę, idealnie pasujący do kurtki, w którą zaopatrzyłam się wcześniej na przecenach i wielka kosmetyczka- specjalnie na kosmetyki malucha na jakiś wyjazd czy wyjście, idealna do prania itp:happy:

Załączniki

• pics 005.jpg
    pics 005.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 30
  • pics 007.jpg
    pics 007.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 33
póki co ja również przyłączam się do bezmikrofalowego grona.. niedługo tu jednak pobędę bo wraz z nową kuchnią również mikrofala jest w planach :-p nie wiem czy się przyda ale niech już będzie..

U nas mikrofala jest i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie zycia bez, bardzo mi je ulatwia. Do podgrzewania wszystkiego ideal, nie wysusza, nie przypala. Np. wyjmuje zamrozonego paczka minuta nie minie jak jest cieplutki, kawa w ekspresie zostala zimna, podgrzewam ekspresowo. A telewizor u nas caly dzien gra, oglada go ktos, czy nie, podobnie jak u Oleski. I dodatkowo mamy telewizory w sypialni i pokoju syna, zeby wojny nie bylo, jak kazdy chce cos innego ogladac.

Kupilam dzis na zakupach kilka rzeczy, w tym i dla bejbika. Zdjecia bejbikowych zrobie i wkleje jutro.

reklama
dziewczyny szukające stanika do karmienia!!!! byłam ostatnio w HM i miło mnie zaskoczył bawełniany stanik na fiszbinacvh, bawełna podwójna, mocna, przyjemna i co najważniejsze..............moje 85 D sie trzyma....nie leci, nie opada, nie w lewo, nie w prawo hahahaaaa jest na miejscu,,,,,i do tego ładnie wykończony jest............polecam...59 zeta(jest tam ich kilka rodzajów ale ten tylko ma fiszbiny zdaje się)
Natomiast pani w sklepie w centrum bedzina nie pozwoliła mi przymierzyć stanika.....mówiąc ze tej bielizny nie mierzymy.............zrobiłam zdziwioną minę i poszłam do konkurencji........światowy sklep,,,,hehe

Do góry