reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
jedni ja widza, inni nie....
a wychwalane przez Ciebie Jedo jest niewiele tańsze od mojego wstretnego xlandera - i bardzo dobrze bo nie będziemy miały takich samych wózków:-D
:-D:-D krewetka, ale my będziemy miały takie same:-D
i wypraszam sobie x-lander nie jest wstrętny :-p:-p
każda z nas ma inny gust i to wszystko :-)

mam ją od jakiegoś tygodnia, dwóch - nie pamiętam ;-) z tego co mówił znajomy to baterie nie wystarczają na długo a są dość drogie ok.30zł.. my pewnie będziemy ją przerabiać na zasilacz - tak przynajmniej stwierdził mój mąż :-)

tą karuzelkę kupiłam pierwszej dzidzi. rzeczywiście, baterie drogie - tym razem kupię akumulatory. To będzie inwestycja, ale później do różnych zabawek się przydadzą. Zasilacza nie radze, chyba, że zamontujesz dalej od łóżeczka... ja się strasznie boję takich przeróbek.

:-) no to już nie takie same, tylko całkiem inne :-D
ja jeszcze kolekcji z 2010 nie widziałam na żywo :-(
ja widzialam zielony ( jungle) - to taka lekko zgnita zieleń oraz brazowo -pomarańczowy ( volcano) - tez ladny tylko troszke ten pomarancz taki żarówiasty, zastanawaim sie tez nad malinowym ( energy) ale nie widziałam na zywo

reklama
jedni ja widza, inni nie....
a wychwalane przez Ciebie Jedo jest niewiele tańsze od mojego wstretnego xlandera - i bardzo dobrze bo nie będziemy miały takich samych wózków:-D

Coś mnie chyba zupełnie nie zrozumiałaś ale trudno. I nigdzie nie pisałam że x-lander jest wstrętny także ta opinia należy już do Ciebie :)

Do góry