reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Wampi, z drugiej strony maluchom podobno lepiej się stymuluje wzrok jak mają naookoło jaskrawe kolory- szczególnie czarny, biały i czerwony... To, że mamuśki kupują im pastelowe rzeczy, wcale nie jest godne polecenia:-)

ja chcialabym taki jak na zdjeciu, to wlasnie fisher price. mimo ze nazywa sie lezaczkiem to jest bardziej siedzacy jak fotelik samochodowy, ma tez funkcje lezaca. co do kolysania to chcialabym tego uniknac bo potem sa problemy z zasypianiem no ale wyjdzie w praniu.
ten leżak jest świetny!! wydaje mi się, że mój chrześniak miał identyczny.. też właśnie z fisher price'a.. jeśli to ten sam to on ma świetną funkcję z wibracjami - młody na prawdę to uwielbiał..

Załączniki

• lezaczek.jpg
    lezaczek.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 71
Moje najśmieszniejsze dzisiejsze zdobycze z ciuchlandu. Oby za bluzę dzieciak w piaskownicy w papę nie dostał łopatką :-)

Załączniki

• IMG_0474.jpg
    IMG_0474.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 48
Fajna koszulka, ale to chyba dopiero na lato 2011 się przyda bo spora. I super te pajacyki, albo bodziaki ( nie widać dokładnie) - zwłaszcza ten z żyrafką

nataliak w Warszawie sa tragiczne ceny... Znajomi kupowali wszystko w hurtowni w Grójcu - podobno 40% taniej od cen katalogowych. Mamy zamiar sie wybrac w następny weekend to będę raportować:tak:

nataliak w Warszawie sa tragiczne ceny... Znajomi kupowali wszystko w hurtowni w Grójcu - podobno 40% taniej od cen katalogowych. Mamy zamiar sie wybrac w następny weekend to będę raportować:tak:
Chrupcia, a co jest w tej hurtowni? Tzn wózki, czy ubranka, czy wszystko? Jakby coś- podaj namiary koniecznie:happy:

w hurtowni - napewno wózki, łózeczka, huśtawki, leżaczki etc i akcesoria typu butelki, laktatory. Czy ubranka nie wiem. Zdam raport

reklama
Do góry