reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

nataliak H&M ma bardzo dziwna rozmiarówkę - taka na dobre samopoczucie :-) Ja tam wchodzę nawet w 34 góry i 38 spodnie (choć mam 104 cm w biodrach!)

Co do strojów na ważniejsze okazje - u mnie na razie się sprawdza podciągnięcie spódnicy powyżej brzucha do tego obcisła bluzka i marynarka. U mnie akurat wygląda super! spódnice są grubo przed kolano ale nikomu to nie przeszkadza :tak: koledzy są wręcz zachwyceni.

Noszę też sukienki letnie odcinane pod biustem i "wyjsciowe" do marynarki i golfu

Inny pomysł to długa tunika plus legginsy i kozaczki. Popróbuj ze stara garderobą, trzymam kciuki

reklama
nataliak H&M ma bardzo dziwna rozmiarówkę - taka na dobre samopoczucie :-) Ja tam wchodzę nawet w 34 góry i 38 spodnie (choć mam 104 cm w biodrach!)

dla mnie to jeden z niewielu sklepow gdzie wiem ze nie musze przymierzac ubran bo 34 zawsze na mnie pasuje. przynajmniej do tej pory tak bylo...

ja w h&m znalazlam 2sztuki i w c&a 1. rozmawialam z ekspedientkami i okazalo sie ze jak jest dostawa ciuchow ciazowych to male rozmiary znikaja w kilka godzin. generalnie dostawy maja codziennie ale nigdy nie wiadomo czy akurat cos ciazowego przyjdzie wiec dostalam wizytowki z nr tel do wszystkich sklepow w wawie i bede dzwonic do dwoch ch w ktorych lubie robic zakupy.

poczytalam o Waszych problemach z kupowaniem stanikow i pomyslalam sobie ze moze to Was zainteresuje:
Szuflada Effuniak
Sklep z bielizną Ewy Michalak | Effuniak | Biustonosze, gorsety i nie tylko...
mysle ze ceny sa dosc przystepne a jakosciowo i wizualnie staniki sa super - moja znajoma sie zaopatruje w tym sklepie. poza tym to tylko w zagranicznych sklepach internetowych udaje jej sie znalezc odpowiednie rozmiary ale mimo kosztow przesylki czasem to tez wychodzi korzystnie bo czesto sa niezle promocje. podpytam i podrzuce Wam jeszcze pare linkow :)

reklama
Do góry