reklama
przeglądam te leżaczki na allegro
5000 SPRZEDANYCH LEZACZEK FISHER PRICE L0539 + BON (807089404) - Aukcje internetowe Allegro
5000 SPRZEDANYCH LEZACZEK FISHER PRICE L0539 + BON (807089404) - Aukcje internetowe Allegro
N
nataliak
Gość
ten ktory ja wklejalam to model g5914
ok już szukam, ale cena pewie będzie podobna.. poczekam, aż zus będzie mi ładnie płacił wynagrodzenie i napewno kupięten ktory ja wklejalam to model g5914
lenkaa*
Fanka BB :)
Wampi a jak masz upatrzony wózek i na dodatek sprawdziłaś ze Ci pasuje dotykając go w realu to po co latać po sklepach?? Z doświadczenia powiem Ci że taniej niż na allegro nie dostaniesz - bo tam hurtownie sprzedają i jeszcze Ci do domu przywiozą. Jak jesteś zdecydowana na ten model to ja bym sobie już głowy nie zawracała lataniem po sklepach, chyba że temat nie zamknięty i szukasz jeszcze czegoś..
N
nataliak
Gość
wampi to tanie u Ciebie wozki... ja jeszcze w warszawie nic ponizej 1500zl nie widzialam, musze chyba odwiedziec jakies hurtownie. co do kupowania wozka na allegro to jest to dobra opcja ale jesli uda sie znalezc w podobnej cenie w sklepie stacjonarnym to brac. bo jak sie cos zepsuje to nie trzeba odsylac na drugi koniec polski i jeszcze dadza wozek zastepczy.
N
nataliak
Gość
calkiem fajny ten wozek, widzialam u znajomej. mi jakos jednak nie podchodzi bo jest taki niski i masywny, wole wyzsze i lekkie. roznica w cenie wynika pewnie stad ze na allegro czesto wyprzedaja poprzednie kolekcje, szczegolnie pod koniec roku a w sklepach moga byc juz nowe.
ten wozek nie ma gondoli? tylko ta nakłądka? widziałam dużo takich lub bardzo podobnych, mi się nie podoba, u mnie musi gondola być wysoko i w ogóle mam problem bo jak mi sie wózek z gondolą podoba to juz spacerówka do dupy. jedyny to x-lander X3 ale drogi jest
reklama