reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

zapomnialam wczoraj napisac jaka krzywda mnie spotkala... czekajac na pieniazki z zusu poszlam sobie do h&m i c&a zerknac na spodnie ciazowe. bedzie kasa to beda spodnie ale nie zaszkodzi wczesniej sie rozejrzec czy cos ladnego maja. wyszlam z zalozenia ze skoro zwykle nosze 34 a mam troche przytyc bo 36 powinno byc ok. i wiecie co? 34 jest za duze... zalamalam sie... w czym ja bede chodzic?:/

reklama
zapomnialam wczoraj napisac jaka krzywda mnie spotkala... czekajac na pieniazki z zusu poszlam sobie do h&m i c&a zerknac na spodnie ciazowe. bedzie kasa to beda spodnie ale nie zaszkodzi wczesniej sie rozejrzec czy cos ladnego maja. wyszlam z zalozenia ze skoro zwykle nosze 34 a mam troche przytyc bo 36 powinno byc ok. i wiecie co? 34 jest za duze... zalamalam sie... w czym ja bede chodzic?:/
u mnie jest to samo. w biodrach obecnie mam 83 cm, zakładam, że do 90 spokojnie dobije, ale kiedy??
narazie pozostaje mi odpnanie guzika he he

no wlasnie ja juz nie moge nosic zwyklych spodni, za duzy mam brzuch i nawet z odpietym guzikiem nie czuje sie komfortowo :/

a nie masz jakiś takich bardzo niskich biodrówek? bo u mnie takie się jeszcze sprawdzają..
a jak nie to chyba tylko dresy Ci pozostają

u mnie na teraz w domku sprawdzają sie dresy a do pracy zostały mi ostatnie jeansy bo są niziutkie i nie uciskają brzuszka....
ale chyba juz czas na spodnie z golfem:-)

a nie masz jakiś takich bardzo niskich biodrówek? bo u mnie takie się jeszcze sprawdzają..
a jak nie to chyba tylko dresy Ci pozostają

mam jedne ale sa juz na wymarciu ze tak powiem. a w grudniu czeka mnie kilka wyjazdow na ktorych musze ladnie wygladac i w dresach na pewno sie nie pokaze :p najwyzej wybiore ten model ktory z dlugim swetrem czy tunika wyglada najznosniej.

Ja mam na szczęście jedne mega biodrówki, z których normalnie wystawało mi pół tyłka;-) mąż zawsze mi mówił ze wyglądam jak hydraulik;-) a teraz sprawdzają się super, do tego dłuższa bluzka i wygląda na to że jeszcze trochę pośmigam:-) Widziałam się dzisiaj z kolegą i powiedział że w ogóle nic nie widać:-)

reklama
Do góry