reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja mam siostrę młodszą o 14 lat- więc z niemowlakiem miałam względnie niedawno do czynienia;-) i pamiętam że taki leżaczek był mega przydatny!

reklama
Ja leżaczek tez,z wibracjami:-) Jeszcze o huśtawce myślałam:-) Co do łożeczka,to raczej o kołysce myslę,widziałam takie fajne z wibracjami i dźwiękiem i co się same kołyszą:tak:a jak dziecko będzie większe to turystyczne łózeczko się zakupi:-) Ale tez po nowym Roku,będę szaleć z zakupami;-)

Ja też zwróciłam uwagę na kołyski i leżaczki "samo kołyszące się" ale ktoś mi zwrócił uwagę, że jak dzieciątko przyzwyczai się do kołysania, to bedzie ciężko je później od tego odzwyczaić i teraz już sama nie wiem?

wiadomo ze calymi dniami dziecko nie bedzie w lezaczku ale jest on przydatny w sytuacjach kiedy np maluch nie spi a chcemy ugotowac obiad - pakujemy go w lezaczek i zanosimy do kuchni (oczywiscie pamietamy ze lezaczkow nie przenosi sie za palak!), spokojnie gotujemy majac na niego oko zamiast biegac od jednego pomieszczenia do drugiego. oczywiscie mozna to praktykowac z wozkiem ale w moim mieszkaniu nie ma tyle miejsca ;P
super pomysł, ja własnie myslałam co bede z dzieckiem robić i myslaam ze bede kołyskę nosic z pokoju do pokoju ale teraz juz wiem ze leżaczek kupie. jeszcze tylko nie wiem jaki bo nie mam o nich pojęcia:confused2:

Ja też zwróciłam uwagę na kołyski i leżaczki "samo kołyszące się" ale ktoś mi zwrócił uwagę, że jak dzieciątko przyzwyczai się do kołysania, to bedzie ciężko je później od tego odzwyczaić i teraz już sama nie wiem?
To jest tak samo,jak z noszeniem na rękach,nie nosić,bo cały czas trzeba będzie.Ja chcę odżyć po porodzie,nie będę się zamartwiać,co będzie później.Z własnego doświadczenia wiem,że moja córka nie chciała spać w normalnym łóżeczku.Jak się usypia w wózku też się kołysze.Na rękach też.Trzeba upraszczać sobie życie.;-)

a tak z innej beczki mój upolowany dresik z H&M kupiony na allegro za 12 zł z przesyłką.
na zywo śliczniejszy niż na fotce

Załączniki

• dresik.jpg
    dresik.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 35
Ja też kupuję, ale "niestety" typowo dziewczęce!:eek: No nie mogę się powstrzymać!!!:sorry: Więc- jeśli okaże się że to chłopiec- będę Wam chyba odsprzedawać:tak: Oczywiście mąż też nic nie wie, pokazuję mu tylko te neutralne ubranka;-)

Ja też kupuję, ale "niestety" typowo dziewczęce!:eek: No nie mogę się powstrzymać!!!:sorry: Więc- jeśli okaże się że to chłopiec- będę Wam chyba odsprzedawać:tak:
no ja nawet jak nie trafię z płcią to siostra juz krzyczałą ze za 2 lata chce dzidzie mieć i mam nikomu nie oddawać ciuszków

super pomysł, ja własnie myslałam co bede z dzieckiem robić i myslaam ze bede kołyskę nosic z pokoju do pokoju ale teraz juz wiem ze leżaczek kupie. jeszcze tylko nie wiem jaki bo nie mam o nich pojęcia:confused2:

ja chcialabym taki jak na zdjeciu, to wlasnie fisher price. mimo ze nazywa sie lezaczkiem to jest bardziej siedzacy jak fotelik samochodowy, ma tez funkcje lezaca. co do kolysania to chcialabym tego uniknac bo potem sa problemy z zasypianiem no ale wyjdzie w praniu.

Załączniki

• lezaczek.jpg
    lezaczek.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Ja leżaczek- bujaczek kupię napewno... mieszkanie mam za małe na jeżdżenie z wózkiem a gdy sobie przypomne gotowanie obiadu z dzieckiem na ręku:szok:... nawet nauczyłam się w ten sposób naleśniki smażyć bo moja Emila gdy tylko poczuła łóżeczko to darła się w niebogłosy....

Do góry