reklama
andziak1
Fanka BB :)
Ja leżaczek tez,z wibracjami:-) Jeszcze o huśtawce myślałam:-) Co do łożeczka,to raczej o kołysce myslę,widziałam takie fajne z wibracjami i dźwiękiem i co się same kołysząa jak dziecko będzie większe to turystyczne łózeczko się zakupi:-) Ale tez po nowym Roku,będę szaleć z zakupami;-)
Ja też zwróciłam uwagę na kołyski i leżaczki "samo kołyszące się" ale ktoś mi zwrócił uwagę, że jak dzieciątko przyzwyczai się do kołysania, to bedzie ciężko je później od tego odzwyczaić i teraz już sama nie wiem?
super pomysł, ja własnie myslałam co bede z dzieckiem robić i myslaam ze bede kołyskę nosic z pokoju do pokoju ale teraz juz wiem ze leżaczek kupie. jeszcze tylko nie wiem jaki bo nie mam o nich pojęciawiadomo ze calymi dniami dziecko nie bedzie w lezaczku ale jest on przydatny w sytuacjach kiedy np maluch nie spi a chcemy ugotowac obiad - pakujemy go w lezaczek i zanosimy do kuchni (oczywiscie pamietamy ze lezaczkow nie przenosi sie za palak!), spokojnie gotujemy majac na niego oko zamiast biegac od jednego pomieszczenia do drugiego. oczywiscie mozna to praktykowac z wozkiem ale w moim mieszkaniu nie ma tyle miejsca ;P
Agnieszka77
To jest tak samo,jak z noszeniem na rękach,nie nosić,bo cały czas trzeba będzie.Ja chcę odżyć po porodzie,nie będę się zamartwiać,co będzie później.Z własnego doświadczenia wiem,że moja córka nie chciała spać w normalnym łóżeczku.Jak się usypia w wózku też się kołysze.Na rękach też.Trzeba upraszczać sobie życie.;-)Ja też zwróciłam uwagę na kołyski i leżaczki "samo kołyszące się" ale ktoś mi zwrócił uwagę, że jak dzieciątko przyzwyczai się do kołysania, to bedzie ciężko je później od tego odzwyczaić i teraz już sama nie wiem?
Agnieszka77
Piękny Ja jeszcze mam opory,żeby kupować.No nie wiem jakiej płci jest dziecko.Jak tylko poznam płeć ruszam na zakupy;-)a tak z innej beczki mój upolowany dresik z H&M kupiony na allegro za 12 zł z przesyłką.
na zywo śliczniejszy niż na fotce
Ja też kupuję, ale "niestety" typowo dziewczęce! No nie mogę się powstrzymać!!! Więc- jeśli okaże się że to chłopiec- będę Wam chyba odsprzedawać Oczywiście mąż też nic nie wie, pokazuję mu tylko te neutralne ubranka;-)
no ja nawet jak nie trafię z płcią to siostra juz krzyczałą ze za 2 lata chce dzidzie mieć i mam nikomu nie oddawać ciuszkówJa też kupuję, ale "niestety" typowo dziewczęce! No nie mogę się powstrzymać!!! Więc- jeśli okaże się że to chłopiec- będę Wam chyba odsprzedawać
N
nataliak
Gość
super pomysł, ja własnie myslałam co bede z dzieckiem robić i myslaam ze bede kołyskę nosic z pokoju do pokoju ale teraz juz wiem ze leżaczek kupie. jeszcze tylko nie wiem jaki bo nie mam o nich pojęcia
ja chcialabym taki jak na zdjeciu, to wlasnie fisher price. mimo ze nazywa sie lezaczkiem to jest bardziej siedzacy jak fotelik samochodowy, ma tez funkcje lezaca. co do kolysania to chcialabym tego uniknac bo potem sa problemy z zasypianiem no ale wyjdzie w praniu.
Załączniki
reklama
Ja leżaczek- bujaczek kupię napewno... mieszkanie mam za małe na jeżdżenie z wózkiem a gdy sobie przypomne gotowanie obiadu z dzieckiem na ręku... nawet nauczyłam się w ten sposób naleśniki smażyć bo moja Emila gdy tylko poczuła łóżeczko to darła się w niebogłosy....