reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

fakt ze mozna kupic lozeczko z pelnym wyposazeniem ale zwykle wtedy cena roooosnie ;) chyba jednak bardziej oplaca sie skompletowac wszystko samodzielnie kupujac osobno.
tylko kwestia czasu, żeby to wszystko znaleźć. np. ja sama nie pojadę wybierać, a moj ma wiecznie mało czasu, więc podejrzewam, że u mnie padnie na allegro

reklama
na allegro zaczelam polowac na lezaczek i mate edukacyjna. do maja pewnie cos sie uda kupic tanio bo poza jakoscia liczy sie tez dla nas niestety koszt.

Nataliak już na maj ta mata będzie potrzebna???:eek:
Ja myślałam że to dla takich straszych dzieci - po 3 miesiącu jak już zaczynają sie trochę interesować światem i nawet nie patrzyłam na razie na maty. No to chyba też będę musiała popatrzeć

na allegro zaczelam polowac na lezaczek i mate edukacyjna. do maja pewnie cos sie uda kupic tanio bo poza jakoscia liczy sie tez dla nas niestety koszt.
na mate edukacyjną tez juz poluję, ponoć najbardziej polecane sa z tiny love, cena szok, więc poluje na używaną. a leżaczek jaki szukasz??

mata oczywiscie ze nie na maj ale zakladam ze jak juz sie maluch pojawi na swiecie to nie bede miala tyle czasu na siedzenie w necie i sledzenie allegro ;P co do maty to nie mam sprecyzowanych preferencji jesli chodzi o firme, wazne zeby byla ladna, w dobrym stanie i miala dzialajace zabawki. natomiast lezaczek chce fisher price, ktorys z ostatnich modeli. jak sie nie uda takiego kupic to moze byc inny ale na pewno musi miec palak do zawieszania zabawek.

ja podobnie jak nataliak nie chcę po porodzie latać i szukać :-)
a leżaczek to nie wiem, jedni polecają inni nie. więc nie wiem:sorry:

a ja chyba mam matę, którą 2,5 roku temu sprezentowałam chrześniakowi na chrzciny.. hmm muszę to sprawdzić u teściów, u których mamy tymczasową przechowalnię, bo nie pamiętam czy ją odziedziczyliśmy czy nie..
co do leżaczka to ja wiem na 1000000% że muszę go mieć!! z tego co widziałam to jest bardzo przydatna rzecz więc w styczniu również zaczynam polowania w tym kierunku :-)

Ja leżaczek tez,z wibracjami:-) Jeszcze o huśtawce myślałam:-) Co do łożeczka,to raczej o kołysce myslę,widziałam takie fajne z wibracjami i dźwiękiem i co się same kołyszą:tak:a jak dziecko będzie większe to turystyczne łózeczko się zakupi:-) Ale tez po nowym Roku,będę szaleć z zakupami;-)

reklama
wiadomo ze calymi dniami dziecko nie bedzie w lezaczku ale jest on przydatny w sytuacjach kiedy np maluch nie spi a chcemy ugotowac obiad - pakujemy go w lezaczek i zanosimy do kuchni (oczywiscie pamietamy ze lezaczkow nie przenosi sie za palak!), spokojnie gotujemy majac na niego oko zamiast biegac od jednego pomieszczenia do drugiego. oczywiscie mozna to praktykowac z wozkiem ale w moim mieszkaniu nie ma tyle miejsca ;P

Do góry