tylko kwestia czasu, żeby to wszystko znaleźć. np. ja sama nie pojadę wybierać, a moj ma wiecznie mało czasu, więc podejrzewam, że u mnie padnie na allegrofakt ze mozna kupic lozeczko z pelnym wyposazeniem ale zwykle wtedy cena roooosnie chyba jednak bardziej oplaca sie skompletowac wszystko samodzielnie kupujac osobno.
reklama
N
nataliak
Gość
na allegro zaczelam polowac na lezaczek i mate edukacyjna. do maja pewnie cos sie uda kupic tanio bo poza jakoscia liczy sie tez dla nas niestety koszt.
lenkaa*
Fanka BB :)
Nataliak już na maj ta mata będzie potrzebna???
Ja myślałam że to dla takich straszych dzieci - po 3 miesiącu jak już zaczynają sie trochę interesować światem i nawet nie patrzyłam na razie na maty. No to chyba też będę musiała popatrzeć
Ja myślałam że to dla takich straszych dzieci - po 3 miesiącu jak już zaczynają sie trochę interesować światem i nawet nie patrzyłam na razie na maty. No to chyba też będę musiała popatrzeć
na mate edukacyjną tez juz poluję, ponoć najbardziej polecane sa z tiny love, cena szok, więc poluje na używaną. a leżaczek jaki szukasz??na allegro zaczelam polowac na lezaczek i mate edukacyjna. do maja pewnie cos sie uda kupic tanio bo poza jakoscia liczy sie tez dla nas niestety koszt.
N
nataliak
Gość
mata oczywiscie ze nie na maj ale zakladam ze jak juz sie maluch pojawi na swiecie to nie bede miala tyle czasu na siedzenie w necie i sledzenie allegro ;P co do maty to nie mam sprecyzowanych preferencji jesli chodzi o firme, wazne zeby byla ladna, w dobrym stanie i miala dzialajace zabawki. natomiast lezaczek chce fisher price, ktorys z ostatnich modeli. jak sie nie uda takiego kupic to moze byc inny ale na pewno musi miec palak do zawieszania zabawek.
asia.k
lezaczki mialam i nie uzywałam wiec teraz nawet o nich nie mysle
awru
a ja chyba mam matę, którą 2,5 roku temu sprezentowałam chrześniakowi na chrzciny.. hmm muszę to sprawdzić u teściów, u których mamy tymczasową przechowalnię, bo nie pamiętam czy ją odziedziczyliśmy czy nie..
co do leżaczka to ja wiem na 1000000% że muszę go mieć!! z tego co widziałam to jest bardzo przydatna rzecz więc w styczniu również zaczynam polowania w tym kierunku :-)
co do leżaczka to ja wiem na 1000000% że muszę go mieć!! z tego co widziałam to jest bardzo przydatna rzecz więc w styczniu również zaczynam polowania w tym kierunku :-)
Agnieszka77
Ja leżaczek tez,z wibracjami:-) Jeszcze o huśtawce myślałam:-) Co do łożeczka,to raczej o kołysce myslę,widziałam takie fajne z wibracjami i dźwiękiem i co się same kołysząa jak dziecko będzie większe to turystyczne łózeczko się zakupi:-) Ale tez po nowym Roku,będę szaleć z zakupami;-)
reklama
N
nataliak
Gość
wiadomo ze calymi dniami dziecko nie bedzie w lezaczku ale jest on przydatny w sytuacjach kiedy np maluch nie spi a chcemy ugotowac obiad - pakujemy go w lezaczek i zanosimy do kuchni (oczywiscie pamietamy ze lezaczkow nie przenosi sie za palak!), spokojnie gotujemy majac na niego oko zamiast biegac od jednego pomieszczenia do drugiego. oczywiscie mozna to praktykowac z wozkiem ale w moim mieszkaniu nie ma tyle miejsca ;P