reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Nówka :-) Troszkę krócej będziemy korzystać z okresu gwarancji, ale cóż - tak wyszło i jesteśmy zadowoleni. Zresztą to X-lander - ponoc bezawaryjny jak Toyota :)))

super :)

reklamuj, reklamuj tę Toyotę, a może nawet Mercedesa ;))
Pewnie z połowa z nas będzie miała x-landera:tak::-D

reklama
Tiger, jak dla mnie z tych co wymieniłaś najbardziej Princess Orange, ale Jungle tez jest ok. :-)

a co do mojego x-Landera, to na razie to tylko stoi i ładnie wygląda :-D Jedyne co moge powiedziec, że po wniesieniu go na czwarte piętro stwierdzam, że jest cięższy niż w sklepie :-p - do drugiego piętra wnosiłam fotelik i gondolę. Mój M. w tym czasie wniósł spacerówke na stelażu na czwarte i potem zszedł po reszte, bo ja juz odpadłam :-p Ale jesli chodzi o montaż i demontaż gondoli, spacerówki, składanie stelaża, zdejmowanie kół itd., to nawet dla osób mało zaawansowanych technicznie jest super łatwy w obsłudze (sprawdziłam na własnej skórze) :-D

Awru, łóżeczko super!

Tiger, zapomniałam - ja z tej serii feretti mam Lupin (różowa z króliczkiem i kwiatkiem). Mam nadzieje, że się sprawdzi, bo znajomi bardzo polecali te tkaninę. dokupiłam tez ostatnio rożek z tej serii :-)

Fotel wygląda na bardzo wygodny do karmienia. Te podłokietniki takie duże i miękki sie wydaje. Ja mam dwa fotele w komplecie z kanapą i pewnie będą średnio wygodne do karmienia, ale jakos sobie poukładam poduszek i będzie ok. :-)

Tiger świetna ta pościel Feretti ale ja nie jest obiektywna bo sama śledzę aukcje z tym samym towarem :-D a przy okazji znalazłam jeszcze coś co też mi baaardzo wpadło w oko:
Pościel,ochraniacz,wypełnienie Pepe Pony Toys (897313221) - Aukcje internetowe Allegro

Awru, ja przez długi czas też nastawiałam się na ten komplet do pokoju, cudny jest! Nawet jakiś czas temu wrzucałam linka łodziankom, bo ten sklep jest tylko w Łodzi chyba (oprócz wersji internetowej of course). A te buciki i rożek z czapką marynarza- po prostu mega!:happy2: Aktualnie jednak, stwierdziłam że średnio mi się ta czerwień i granat zgra z całością pokoju, ale jeśli będziemy kiedyś zmieniać cały pokój dla dziecka, to będę chciała właśnie taki styl marynarski!:tak:

Tiger, jak dla mnie z tych co wymieniłaś najbardziej Princess Orange, ale Jungle tez jest ok. :-)

a co do mojego x-Landera, to na razie to tylko stoi i ładnie wygląda :-D Jedyne co moge powiedziec, że po wniesieniu go na czwarte piętro stwierdzam, że jest cięższy niż w sklepie :-p - do drugiego piętra wnosiłam fotelik i gondolę. Mój M. w tym czasie wniósł spacerówke na stelażu na czwarte i potem zszedł po reszte, bo ja juz odpadłam :-p Ale jesli chodzi o montaż i demontaż gondoli, spacerówki, składanie stelaża, zdejmowanie kół itd., to nawet dla osób mało zaawansowanych technicznie jest super łatwy w obsłudze (sprawdziłam na własnej skórze) :-D

No własnie P. Orange mi też od razu wpadła w oko, ale zastanawiam się, czy nie za dużo tego pomarańczowego :confused:
Ja akurat za tym kolorem nie przepadam. W zestawie z innymi może być, ale tu bardzo dominuje.
A tkanina super, mogę polecić, bo miałam przy córach, jak już pisałam :tak:

Co do wagi wózka, to ja mam komfort, bo mam windę. Gorzej jak się zepsują obie, albo jak prądu nie będzie, bo wtedy na 11 pietro kto wniesie :-D

Ale wiesz co? MM mówił mi, że Jego koleżanka z pracy wróciła po macierzysńskiem strasznie wyszczuplona. Okazało się, że wnoszenie wózka z góry na dół dało Jej w kość.

Nie ma zatem tego złego, co by na dobre nie wyszło po folgowaniu sobie w ciąży ;-)
To tak dla lekkiego uśmiechu. Oczywiście współczuję Ci noszenia.

julienx, świetny fotel. JA niestety nie mam salonów, miejsca brak na takie cacko :-(

awru, u Ciebie ma być chłopczyk, tak? przypomnij proszę. Bo ta pościel taka fajna chłopięca :)
Łóżeczko fajne, bo przyszłościowe. Ja tylko z tego względu zdecydowałabym się na zabudowane boki.

Dobranoc Kochane. Spadam do małża.

tak, u mnie chłopak :-) a ta pościel i łóżeczko chodzą za mną od jakiegoś czasu i nie wiem czy mnie nie uchodzą :-D

reklama
Czy któraś z was kupowała łóżeczko na allegro? Nie wiem może już była o tym mowa ale nie jestem w stanie prześledzić aż tylaśna stron:szok:
Coraz bardziej się zastanawiam czy nie zamówić bo to co widziałam w sklepie to mi się żadne nie podoba a jak już jest coś fajnego to cena z kosmosu!!!

Do góry