reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

A czy któras z Was odwiedzała dzis lidl? byłam własnie i co? nico....ostatnia pare rajstopek kupiłam, były chociaż te które chcialam iw rozmiarze który chciałam,,,,,,ale masakra lidl od 2 tyg był w remoncie i podobno dzis sie wszyscy rzucili na bejbika :p
...u mnie też nic nie było:szok:kurcze wszystko wykupione!!!a byłam tam o 15!!!

reklama
filiacja ile plciliscie za wózek i jakie macie w tym dodatki?
my też chcemy fotelik maxi- cosi i chyba nawet ten, który Wy macie :-)
a jaki to?

anusiak świetne zakupy - szalejesz, nie ma co :-D
a może oświecisz koleżankę białostocczankę i powiesz gdzie my mamy Pepco? :sorry2:

filiacja ile plciliscie za wózek i jakie macie w tym dodatki?
my też chcemy fotelik maxi- cosi i chyba nawet ten, który Wy macie :-)
a jaki to?

W sumie za wszystko zapłaciliśmy 2000.
Mamy spacerówkę, gondolę, maskitierę, dwie folie przecideszcz., pompkę, torbę X-bag, śpiworek X-cosy, fotelik maxi cosi city, śpiworek do fotelika maxi cosi, adaptery do gondoli i chyba to wszystko :-)

A i jeszcze na życzenie mamy koła z rocznika 2008, bo te mi sie bardziej podobały :))) (bo wózek i cała reszta jest z 2009)

Ostatnia edycja:
Nooo, Kochane, zakupy pełna parą :)
Śliczne nabytki ubrankowo-przedmiotowe

afiliacja, wózek cud miód. Nówka? Ja już nie moge się doczekać kiedy dokonam zakupu x-landera xa
anusiak, przesliczne łóżeczko i komoda

Dziekuję za słowa uznania pod adresem łóżeczka. Coś podobnego, czyli taki: ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK VII TEAK+SZUFL+MAT G-P-K (893330143) - Aukcje internetowe Allegro miały moje córy i sentyment pozostał, a takiego samego już nie chciałam. Odmiana musi być chociaż w tym, jak nie w płci :-D;-)

A ja dzisiaj znowu upolowałam kilka ubranek w Mothercare na wyprzedaży. Mam wrażenie, że rzucili na sklep coś innego, "nowego" z przeceną. A już myślałam, że to koniec. A byłam w Arkadii przy okazji wizyty u endokr.
Za chwilę pogubię się w tym wszystkim i nakupię sporo niepotrzebnych ubranek, tzn potrzebnych na tę chwilę, hehe, ale których nie założę, bo dzidzia wyrośnie zanim zdążę założyć :-D

afiliacja, wózek cud miód. Nówka? Ja już nie moge się doczekać kiedy dokonam zakupu x-landera xa

Nówka :-) Troszkę krócej będziemy korzystać z okresu gwarancji, ale cóż - tak wyszło i jesteśmy zadowoleni. Zresztą to X-lander - ponoc bezawaryjny jak Toyota :)))

reklama
Mam już typ pościeli, ale waham się między dwoma kolorami
Princess Orange contra Princess Yellow

Feretti TRIO pościel 3 częściowa MEGA PROMOCJA (897541999) - Aukcje internetowe Allegro

Fotki nie oddają faktycznych kolorów, a wiem, bo dzisiaj w Smyku już prawie kupiłam P. Orange, bo mnie urzekła biedronka, ale stwierdziłam, że poszukam na allegro i może będzie tańsza. I faktyczie tak jest.

Fajna jeszcze jest z powyższej aukcji Puppet Yelow oraz z innej ta:

Pościel Feretti 3 elementowa Jungle (883706896) - Aukcje internetowe Allegro

ma też żywsze kolory niż na fotce.

Ja już mam pościel Feretti po córach, ale tylko poszewkę na kołderkę i poduszeczkę. Teraz tylko dokupię komplet z ochraniaczem z pasującymi kolorami do tego posiadanego, nowe prześcieradła i wyściółka do łóżeczka z głowy :))

Zastanawiam się jeszcze tylko nad przybornikiem do zawieszenia na łóżeczko (z kieszonkami).
Do mam, które miały: sprawdza się?

Do góry