reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja namiętnie poszukuję ciążowych rurek i zonk! nigdzie nie ma.. a może któraś z Was da jakiś cynk gdzie je można dostać?? :cool2:
jak nie znajdę to innych też nie kupię.. ostatnio w h&m były świetne lniane ciążówki ale tak sobie myślę, że jest marna szansa, że zdążyłabym je założyć...

reklama
wow JustMe odpowiedziałaś na moje pytanie zanim zdążyłam je zadać :-D tyle, że jeszcze w tamtym tyg. w białostockim h&m rurek nie widziałam.. chyba muszę zrobić nalot w tym tygodniu :-p

ruda gdzie nabyłaś te swoje rurki??

Czy któraś z was kupowała łóżeczko na allegro? Nie wiem może już była o tym mowa ale nie jestem w stanie prześledzić aż tylaśna stron:szok:
Coraz bardziej się zastanawiam czy nie zamówić bo to co widziałam w sklepie to mi się żadne nie podoba a jak już jest coś fajnego to cena z kosmosu!!!
Ja zamawiałam na allegro, od razu z materacykiem wzięłam i jeszcze kurier wtachał na 4 piętro:-)
Afiliacja gratuluje zakupu wózeczka:-)
Julienx super fotel:-)

Ja dziś zakupiłam spodnie:-) i rampersik dla Maluszka:-)

JustMe5 ja mam 2 pary spodni ciążowych, jedne zwykłe jeansy, a drugie sztruksy z H&M, ale muszę kupic jeszcze jedne na wiosnę, też mam legginsy i sukienko-tuniki na wiosnę- mam nadzieję, że już w marcu je założę:sorry2:.
Awru rurki są w H&M- ja widziałam materiałowe czarne;-).
No i moje wczorajsze zakupy allegrowe kocyk 19,99 zł i rożek 16,99 zł;-):
Na razie rożek kupowałam taki z tańszych, a jak się sprawdzi po porodzie, to kupię jakiś porządniejszy:happy2:.

Załączniki

• kocyk_niebieska_zyrafa.jpg
    kocyk_niebieska_zyrafa.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 28
  • niebieskazyrafka_zw.jpg
    niebieskazyrafka_zw.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry