reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
dziewczyny dowiadujcie się albo czytajcie z jakiego drewna wykonane sa łóżeczka które kupujecie. mój M. jest stolarzem, więc mi mówi,zeby tylko nie sosnowe, bo sosna to bardzo miękkie drewno. bukowe są dobre a dębowe najlepsze, ale dębowe rzadko robią, a jak juz to bardzo drogie.
sprzedawcy częso wprowadzają w błąd pisząc łóżeczko Teak. bo to jest sosna pomalowana. drewno teak nie nadaje się na łózeczka :-)
my zdecydowaliśmy kupić łózeczko a kołyske zrobi mój M. taka jaka się jemu podoba :-)

aga0411- a czy Twój M. nie chciałby zrobić trochę więcej kołysek??:-D Na pewno kilka z nas by się skusiło!:-) Dlaczego sosna się nie nadaje, tzn jaki wpływ ma na dziecko to, że jest miękka? Odgryzie kawałek?;-)
Ja właśnie wróciłam z poczty, odebrałam zamówienie "ciążowe"- taki "poszerzacz" do spodni, o którym kiedyś dyskutowałyśmy, rajstopy ciążowe- większe na brzuchu i super słodki pas z napisem 9 months- all inclusive:cool2: Zamawiałam ze strony sesile.pl- wszystko jest naprawdę super, a najbardziej jestem zadowolona z bluzki- super gatunek i fason, mogę ja nosić już teraz, pomimo że brzuszek jest jeszcze nieduży i będę mogła też z dużo większym brzuchem. Naprawdę ekstra!
Idę zrobić sobie ziemniaczki + kefirek- mąż zawsze mówi że taniej mnie wyżywić niż ubrać:-D

Załączniki

• delaria.jpg
    delaria.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 32
JustMe5, jeśli pokazesz foto mniej więcej jaką byś chciala zrobić to może by zrobił, zależy jeszcze jaki koszt ;-)
a co do sosny to chodzi też o to ze dziecku łatwiej będzie gryźć i mało wytrzymała jest nawet jeśli dzidzia mala i lekka jest.

w ogole jesli chodzi o lozeczka to my bedziemy polowac na allegro na jakas okazje czyli uzywane w idealnym stanie, takie za ktore w sklepie zaplacilibysmy duzo wiecej. jesli natomiast nic sie nie trafi to mamy upatrzone lozeczko w ikei IKEA | Łóżka | Łóżeczka | SNIGLAR | Łóżko dziecięce - bylam, widzialam i jest naprawde ok. wymiary standardowe. jesli ktos chce zaoszczedzic to cena jest bardzo korzystna. no i bukowe ;)

w ogole jesli chodzi o lozeczka to my bedziemy polowac na allegro na jakas okazje czyli uzywane w idealnym stanie, takie za ktore w sklepie zaplacilibysmy duzo wiecej. jesli natomiast nic sie nie trafi to mamy upatrzone lozeczko w ikei IKEA | Łóżka | Łóżeczka | SNIGLAR | Łóżko dziecięce - bylam, widzialam i jest naprawde ok. wymiary standardowe. jesli ktos chce zaoszczedzic to cena jest bardzo korzystna. no i bukowe ;)
faktycznie cena dobra, ale ja chyba już bym chciała ze wszystkim z materacykiem, pościelą ochraniaczami i nie iwem czy na baldachim bedziemy sie decydować...

reklama
fakt ze mozna kupic lozeczko z pelnym wyposazeniem ale zwykle wtedy cena roooosnie ;) chyba jednak bardziej oplaca sie skompletowac wszystko samodzielnie kupujac osobno.

Do góry