reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Nie wiem co prawda gdzie kupić tapetę, ale fajnie ktoś skomponował te kolory z meblami i pościelą z Ikei:-) Jak już kiedyś pisałam, najbardziej lubię stonowane kolory, ale to zdjęcie bardzo mi się podoba, widać że ktoś miał fajny pomysł i konsekwentnie urządził wnętrze:tak:

reklama
to ja sie pochwale moim dzisiejszym zakupem z allegro. wlasciwie to mialam nic juz nie kupowac ale malzowi sie spodobalo i kazal licytowac ;P

Załączniki

• all.jpg
    all.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 56
Ja właśnie zrobilam przegląd ciuszków po Mai.No mam właściwie prawie całą wyprawkę.Musze tylko dokupić kilka bodziaków z krótkim bo potrzebne będą na lato.Maja urodziła się w marcu więc większość jest cieplejszych.No i się okazuje że wyrzuciłam ten wkład kokosowy z rożka bo był już zniszczony i muszę dokupić albo wkład albo rożek.

Dziewczyny, jeśli któraś używa Pharmaceris M Foliacti Kremu Zapobiegającego Rozstępom, to tutaj jest tani:
Pharmaceris M Foliacti krem p/rozstępom APTEKA!! (901842888) - Aukcje internetowe Allegro

Ja narazie stosuję jedynie oliwkę do nawilżania skóry. Sprawuje się znakomicie, do tej pory rozstępów brak :) A brzuch urósł mi już naprawdę spory (co mnie cieszy ogromnie:p), kremów planuję używac dopiero po porodzie o ile będą mi potrzebne (mam nadzieję, że nie). Ale o tym słyszałam, że jest dobry i faktycznie tu niedrogi.

ja używam fissana i jestem z niego całkiem zadowolona zresztą większość moich kumpelek go stosowała co do oliwki to miałam z nią problem na skórze po bokach brzusia zrobiło mi sie uczulenie, jak na rzaie skóra bez żadnych śladów a brzusio całkiem niezłych rozmiarów.

Oleśka, Oleśka, halo, halo, mam nadzieję, ze jeszcze nie dokonałaś zakupu. Ja mam ten zestaw i bardzo żałuję, że go kupiłam. Już przy montażu nam się porysował blat stołu i to nie od narzędzi !!!
Szkoda, że nie jestem teraz w domu (wracam w niedzielę wieczorem), bo bym Ci przesłała fotki jak wygląda ten stolik po dwumiesięcznym użytkowaniu, sporadycznym!, przez moje córy.

Jest bardzo ładny, ale niestety jakiś materiał miękki i farba delikatna. Ja pocieszam się jedynie tym, że można pomalować samemu na nowo.

corina, nie wie, ale może poszukaj na allegro lub wpisz po prostu w google "tapeta w...." Może w Leroy Merlin będzie?

nataliak, fajny zakup :)

A ja się pochwalę łóżeczkiem, choć co prawda jeszcze nie kupiłam. W poniedziałek, wtorek jadę oglądać i być może finalizować zakup :happy2:

Załączniki

• łóżeczko.jpg
    łóżeczko.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
dlatego ja twierdzę, że Ikea niestety ma meble słabej jakości. Często tam bywam, bo lubię je oglądac, fajne rozwiązania, ale jakośc słaba. Na zachodzie czy w Stanach to są meble raczej dla biedniejszych, a u nas mają ceny zabójcze, nie adekwatne do jakości:no:

Do góry