Nie wiem co prawda gdzie kupić tapetę, ale fajnie ktoś skomponował te kolory z meblami i pościelą z Ikei:-) Jak już kiedyś pisałam, najbardziej lubię stonowane kolory, ale to zdjęcie bardzo mi się podoba, widać że ktoś miał fajny pomysł i konsekwentnie urządził wnętrze
reklama
aldonta
Fanka BB :)
wiecie może gdzie można kupić taką tapetę z żyrafką i słonikiem ??
Zobacz załącznik 200924
może któraś z Was gdzieś widziała? :-)
oj ja ie wiem,,,,,ale żyrafki na wszystkim mi sie podobają....są słodziutkie
N
nataliak
Gość
aldonta
to ja sie pochwale moim dzisiejszym zakupem z allegro. wlasciwie to mialam nic juz nie kupowac ale malzowi sie spodobalo i kazal licytowac ;P
haha żabeczki tez słodkie......piekne
Ja właśnie zrobilam przegląd ciuszków po Mai.No mam właściwie prawie całą wyprawkę.Musze tylko dokupić kilka bodziaków z krótkim bo potrzebne będą na lato.Maja urodziła się w marcu więc większość jest cieplejszych.No i się okazuje że wyrzuciłam ten wkład kokosowy z rożka bo był już zniszczony i muszę dokupić albo wkład albo rożek.
madziamadzia
Dziewczyny, jeśli któraś używa Pharmaceris M Foliacti Kremu Zapobiegającego Rozstępom, to tutaj jest tani:
Pharmaceris M Foliacti krem p/rozstępom APTEKA!! (901842888) - Aukcje internetowe Allegro
Pharmaceris M Foliacti krem p/rozstępom APTEKA!! (901842888) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny, jeśli któraś używa Pharmaceris M Foliacti Kremu Zapobiegającego Rozstępom, to tutaj jest tani:
Ja narazie stosuję jedynie oliwkę do nawilżania skóry. Sprawuje się znakomicie, do tej pory rozstępów brak A brzuch urósł mi już naprawdę spory (co mnie cieszy ogromnie), kremów planuję używac dopiero po porodzie o ile będą mi potrzebne (mam nadzieję, że nie). Ale o tym słyszałam, że jest dobry i faktycznie tu niedrogi.
ja używam fissana i jestem z niego całkiem zadowolona zresztą większość moich kumpelek go stosowała co do oliwki to miałam z nią problem na skórze po bokach brzusia zrobiło mi sie uczulenie, jak na rzaie skóra bez żadnych śladów a brzusio całkiem niezłych rozmiarów.
EXTRA MEBELKI Puchatek i przyjaciele Okazja!!! (898973525) - Aukcje internetowe Allegro
Drewniany Zestaw IKEA Kritter STOLIK +2 KRZESŁA ! (898755204) - Aukcje internetowe Allegro
Które fajniejsze, bo chcę Jagodzie kupić,no i potem też drugie bobo skorzysta
Oleśka, Oleśka, halo, halo, mam nadzieję, ze jeszcze nie dokonałaś zakupu. Ja mam ten zestaw i bardzo żałuję, że go kupiłam. Już przy montażu nam się porysował blat stołu i to nie od narzędzi !!!
Szkoda, że nie jestem teraz w domu (wracam w niedzielę wieczorem), bo bym Ci przesłała fotki jak wygląda ten stolik po dwumiesięcznym użytkowaniu, sporadycznym!, przez moje córy.
Jest bardzo ładny, ale niestety jakiś materiał miękki i farba delikatna. Ja pocieszam się jedynie tym, że można pomalować samemu na nowo.
corina, nie wie, ale może poszukaj na allegro lub wpisz po prostu w google "tapeta w...." Może w Leroy Merlin będzie?
nataliak, fajny zakup
A ja się pochwalę łóżeczkiem, choć co prawda jeszcze nie kupiłam. W poniedziałek, wtorek jadę oglądać i być może finalizować zakup
Załączniki
reklama
estragon
mamusia synusia:P
dlatego ja twierdzę, że Ikea niestety ma meble słabej jakości. Często tam bywam, bo lubię je oglądac, fajne rozwiązania, ale jakośc słaba. Na zachodzie czy w Stanach to są meble raczej dla biedniejszych, a u nas mają ceny zabójcze, nie adekwatne do jakości