reklama
Widzę że już sporo macie nakupowane .A ja jeszcze nie mam nic .Ciągle wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie, że mam masę czasu. Chyba muszę się ruszyć bo mały się urodzi i będzie "na golasa biegał":-)
.....żeby chociaż ładna wiosna była;-)
Może faktycznie zacznij myśleć nad zakupami, żeby później nie zwaliło Ci się wszystko na raz organizacyjnie i finansowo
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
EXTRA MEBELKI Puchatek i przyjaciele Okazja!!! (898973525) - Aukcje internetowe Allegro
Drewniany Zestaw IKEA Kritter STOLIK +2 KRZESŁA ! (898755204) - Aukcje internetowe Allegro
Które fajniejsze, bo chcę Jagodzie kupić,no i potem też drugie bobo skorzysta
Drewniany Zestaw IKEA Kritter STOLIK +2 KRZESŁA ! (898755204) - Aukcje internetowe Allegro
Które fajniejsze, bo chcę Jagodzie kupić,no i potem też drugie bobo skorzysta
N
nataliak
Gość
z ikei.
Wczoraj wykupiłam chyba połowę mothercare ale takie obniżki że się oprzeć z siostrą nie mogłyśmy kupiłam dwa 7packi bodziaków na ramiączka - paczka za 19zł z 55zł, rampersy za 19zł z 70zł, 2pack koszulek za 19zł z 40zł, 2pack półśpiochów za 18zł z 50zł, 3pack skarpetek za 10zł z 30zł potem odwiedziłam BHS efekt: 3pack pajacy (takie jak w mothercare) za 49zł z 79zł następnie C&A i tam dwa 2packi body z długim rękawem za 19 zł, na końcu carrefour gdzie kupiłam jeszcze 6 bodziaków z długim rękawem ale na rozmiar 62 więc będą jak znalazł na jesień i zimę (sztuka za 3,99). Jutro postaram się wrzucić zdjęcia więc i ja się w końcu pochwalę swoimi ciuszkami
Ostatnia edycja:
Oleśka1977
Dzięki, w sumie jak się zaczęłam zastanawiać to ten zestaw pasuje bardziej do pokoju bo ściany są pomarańczowe a firanki cieniowane zółto pomarańczowe
Oleśka1977
Szybka piłka. Ikea kupiona ale się cieszę
reklama