reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Widzę że już sporo macie nakupowane :szok:.A ja jeszcze nie mam nic :sorry2:.Ciągle wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie, że mam masę czasu. Chyba muszę się ruszyć bo mały się urodzi i będzie "na golasa biegał":-)

Widzę że już sporo macie nakupowane :szok:.A ja jeszcze nie mam nic :sorry2:.Ciągle wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie, że mam masę czasu. Chyba muszę się ruszyć bo mały się urodzi i będzie "na golasa biegał":-)

.....żeby chociaż ładna wiosna była;-)
Może faktycznie zacznij myśleć nad zakupami, żeby później nie zwaliło Ci się wszystko na raz organizacyjnie i finansowo:sorry2:

Wczoraj wykupiłam chyba połowę mothercare ale takie obniżki że się oprzeć z siostrą nie mogłyśmy ;) kupiłam dwa 7packi bodziaków na ramiączka - paczka za 19zł z 55zł, rampersy za 19zł z 70zł, 2pack koszulek za 19zł z 40zł, 2pack półśpiochów za 18zł z 50zł, 3pack skarpetek za 10zł z 30zł :) potem odwiedziłam BHS efekt: 3pack pajacy (takie jak w mothercare) za 49zł z 79zł :) następnie C&A i tam dwa 2packi body z długim rękawem za 19 zł, na końcu carrefour gdzie kupiłam jeszcze 6 bodziaków z długim rękawem ale na rozmiar 62 więc będą jak znalazł na jesień i zimę (sztuka za 3,99). Jutro postaram się wrzucić zdjęcia więc i ja się w końcu pochwalę swoimi ciuszkami :)

Ostatnia edycja:
Dzięki, w sumie jak się zaczęłam zastanawiać to ten zestaw pasuje bardziej do pokoju bo ściany są pomarańczowe a firanki cieniowane zółto pomarańczowe :)

reklama
Oleska, jak najbardziej Ikea ;) W tych drugich mebelkach bałabym się, że te obrazki z czasem się pościeraja i beda brzydkie.

Do góry