reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Widzę że już sporo macie nakupowane :szok:.A ja jeszcze nie mam nic :sorry2:.Ciągle wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie, że mam masę czasu. Chyba muszę się ruszyć bo mały się urodzi i będzie "na golasa biegał":-)

Widzę że już sporo macie nakupowane :szok:.A ja jeszcze nie mam nic :sorry2:.Ciągle wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie, że mam masę czasu. Chyba muszę się ruszyć bo mały się urodzi i będzie "na golasa biegał":-)

.....żeby chociaż ładna wiosna była;-)
Może faktycznie zacznij myśleć nad zakupami, żeby później nie zwaliło Ci się wszystko na raz organizacyjnie i finansowo:sorry2:

Wczoraj wykupiłam chyba połowę mothercare ale takie obniżki że się oprzeć z siostrą nie mogłyśmy ;) kupiłam dwa 7packi bodziaków na ramiączka - paczka za 19zł z 55zł, rampersy za 19zł z 70zł, 2pack koszulek za 19zł z 40zł, 2pack półśpiochów za 18zł z 50zł, 3pack skarpetek za 10zł z 30zł :) potem odwiedziłam BHS efekt: 3pack pajacy (takie jak w mothercare) za 49zł z 79zł :) następnie C&A i tam dwa 2packi body z długim rękawem za 19 zł, na końcu carrefour gdzie kupiłam jeszcze 6 bodziaków z długim rękawem ale na rozmiar 62 więc będą jak znalazł na jesień i zimę (sztuka za 3,99). Jutro postaram się wrzucić zdjęcia więc i ja się w końcu pochwalę swoimi ciuszkami :)

Ostatnia edycja:
Dzięki, w sumie jak się zaczęłam zastanawiać to ten zestaw pasuje bardziej do pokoju bo ściany są pomarańczowe a firanki cieniowane zółto pomarańczowe :)

reklama
Oleska, jak najbardziej Ikea ;) W tych drugich mebelkach bałabym się, że te obrazki z czasem się pościeraja i beda brzydkie.

Do góry