reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Super wygląda:-)
tysia123
Fanka BB :)
Mam pytanko dom doświadczonych mam. Wiem, że ciuszki z Mothercare są dobrej jakości (juz zakupilam rampersy - super mięciutka bawełenka )) Early days tez jest oki.
A co z firmą George czy Disney? Maja fajne wzornictwo, ale zastanawiam sie nad jakościa.
A co z firmą George czy Disney? Maja fajne wzornictwo, ale zastanawiam sie nad jakościa.
N
nataliak
Gość
zastanawiam się tylko co wcisnąć na ścianę obok komody, myślałam o krześle bujanym z ikei ale troche drogo jak za krzesło (400zł)
a moze fotel sako? spokojnie za 100-150zl mozna kupic, jak nie w sklepie to na allegro poszukaj. jest szalenie wygodny zarowno w ciazy jak i do karmienia tylko ktos musi pomagac przy wstawaniu ;P
Aleeeeee faaaaajnie że powoli wrzucacie foty pokoików!! Ja nie mogę się doczekać urządzania swojego- ale najpierw musimy dostać klucz od piwnicy (dobudowują własnie, bo na cały wielki budynek było raptem kilkanaście!) i złożyć tam regał na książki i wieeeeeelkie biurko, przy którym właśnie elegancko siedzę i z Wami piszę Potem będę mogła szaleć!
corina
Fanka BB :)
a moze fotel sako? spokojnie za 100-150zl mozna kupic, jak nie w sklepie to na allegro poszukaj. jest szalenie wygodny zarowno w ciazy jak i do karmienia tylko ktos musi pomagac przy wstawaniu ;P
ciekawy pomysł:-) tylko zastanawiam się czy napewno wygodnie się na nim siedzi i opiera, bo leżenie z pewnością jest przyjemne;-)
z braku pomysłów ( a może raczej funduszy) wstawie poprostu taki zwykły fotel
N
nataliak
Gość
sako jest tak wygodne ze jak na nim siadam w szkole rodzenia to mam ochote juz tak zostac
N
nataliak
Gość
kobiecie w ciazy to jednak niewiele do szczescia potrzeba ;P
reklama