reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

Założyłam pościel, żeby zobaczyć jak to wygląda i nawet nieźle :-) Przy okazji wklejam mój leżaczek - jeszcze raz dzięki Awru za cynk :-)

PICT0661.jpgPICT0662.jpg

Tylko ściany trzeba pomalować :-p bo tam wcześniej szafa stała i jakoś tak brudno jest :-p

reklama
Mam pytanko dom doświadczonych mam. Wiem, że ciuszki z Mothercare są dobrej jakości (juz zakupilam rampersy - super mięciutka bawełenka ;))) Early days tez jest oki.
A co z firmą George czy Disney? Maja fajne wzornictwo, ale zastanawiam sie nad jakościa.

zastanawiam się tylko co wcisnąć na ścianę obok komody, myślałam o krześle bujanym z ikei ale troche drogo jak za krzesło (400zł) :baffled:

a moze fotel sako? spokojnie za 100-150zl mozna kupic, jak nie w sklepie to na allegro poszukaj. jest szalenie wygodny zarowno w ciazy jak i do karmienia tylko ktos musi pomagac przy wstawaniu ;P

Aleeeeee faaaaajnie że powoli wrzucacie foty pokoików!! Ja nie mogę się doczekać urządzania swojego- ale najpierw musimy dostać klucz od piwnicy (dobudowują własnie, bo na cały wielki budynek było raptem kilkanaście!) i złożyć tam regał na książki i wieeeeeelkie biurko, przy którym właśnie elegancko siedzę i z Wami piszę:-D Potem będę mogła szaleć!:-D

a moze fotel sako? spokojnie za 100-150zl mozna kupic, jak nie w sklepie to na allegro poszukaj. jest szalenie wygodny zarowno w ciazy jak i do karmienia tylko ktos musi pomagac przy wstawaniu ;P

ciekawy pomysł:-) tylko zastanawiam się czy napewno wygodnie się na nim siedzi i opiera, bo leżenie z pewnością jest przyjemne;-)

z braku pomysłów ( a może raczej funduszy) wstawie poprostu taki zwykły fotel

fotel finka.jpg

reklama
Afiliacja jaka śliczna ta pościel.Leżaczek tez bardzo fajny.

Mój mąż ma cały przyszły tydzień wolny więc wreszcie wybierzemy się na zakupy :-).

Do góry