reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wczoraj wykupiłam chyba połowę mothercare ale takie obniżki że się oprzeć z siostrą nie mogłyśmy ;) kupiłam dwa 7packi bodziaków na ramiączka - paczka za 19zł z 55zł, rampersy za 19zł z 70zł, 2pack koszulek za 19zł z 40zł, 2pack półśpiochów za 18zł z 50zł, 3pack skarpetek za 10zł z 30zł :) potem odwiedziłam BHS efekt: 3pack pajacy (takie jak w mothercare) za 49zł z 79zł :) następnie C&A i tam dwa 2packi body z długim rękawem za 19 zł, na końcu carrefour gdzie kupiłam jeszcze 6 bodziaków z długim rękawem ale na rozmiar 62 więc będą jak znalazł na jesień i zimę (sztuka za 3,99). Jutro postaram się wrzucić zdjęcia więc i ja się w końcu pochwalę swoimi ciuszkami :)

rozmiar 62 na jesien i zime? Jejku, ja zakładam ze malenstwo urodzone w maju rozmiar 62 bedzie nosilo jeszcze latem. tak koniec czerwca - lipiec. Jesien - 68, a na zime to juz raczej 74. Oczywiscie w róznym tempie dzieci rosną....

reklama

te z Ikea :tak::tak: mamy takie same dla córy (jeszcze łózeczko z tego kompletu z kotkiem i pieskiem) fajnie pasuje do pokoju, później jak znajde gdzies fotki to ci pokaze, juz sa w uzytku ponad 2 lata i nic sie nie zniszczyły :tak::tak:

Poduszke Klin tez polecam -moja mała miala kłopoty z ulewaniem, i musialam dlatego ta poduche kupic - do tego jeszcze przez pierwsze 3 miechy miala podniesiony materac troche na skos - rada pediatry, zeby sie nie krztusila w nocy :tak::tak:

Śłicze ubranka dziewczynki pokupowałyscie :happy2::tak::tak:

identyczny zestaw jak z Kubusiem miałam w dzieciństwie:-p:-D, z tym, że tam był chyba wilk i zając. Nawet nie wiedziałam, że nadal takie robią. Pamiętam, że na Kleparzu w Krk można to było kupic:tak:.

rozmiar 62 na jesien i zime? Jejku, ja zakładam ze malenstwo urodzone w maju rozmiar 62 bedzie nosilo jeszcze latem. tak koniec czerwca - lipiec. Jesien - 68, a na zime to juz raczej 74. Oczywiscie w róznym tempie dzieci rosną....

Źle wpisałam z rozpędu nie 62 a 68 :sorry2: myślę, że na późnej jesieni ten rozmiar jeszcze będzie spokojnie dobry bo te rozmiary w carrefourze są zaniżone rozmiar body na 56 cm wygląda jak 62 z mothercare. Dlatego napisałam, że do zimy wystarczą :)

reklama
wiecie może gdzie można kupić taką tapetę z żyrafką i słonikiem ??
tapeta zyrafka.jpg
może któraś z Was gdzieś widziała? :-)

Do góry