reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

Raaaaany ale śliczności:-) Rozpływam się jak widzę takie małe cudeńka:tak:
Ja czekam na kaske i tez zamierzam porobić zakupy:-)
Z ubranek to raczej tylko spioszki neutral jakieś wezmę na razie, bodziaki mam:-)Może się to nasze bejbi jeszcze ujawni, a tak to pościel bym chciała kupić jakieś kosmetyki itp.

reklama
Ech , ja próbuję się wybrać po parę rzeczy typu ręczniczek i kocyki, ale przecież tak zasypało, że się z domu nie wydostanę. W końcu skończą się wyprzedaże i wtedy barrrdzo się zdenerwuję:no::no:

no i jeszcze z dzisiejszego wypadu:
bawełniany śpiworek z milutkiego sierściucha i dresik z 5 10 15, milusi kocyk i bodziaki za 3,99 z Carrefoura, i podusia klinowa czy jak jej tam :-p

Niech mnie ktoś powstrzyma z tymi zakupami :-D:-D:-D

Załączniki

• DSC00014.jpg
    DSC00014.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00015.jpg
    DSC00015.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC00018.jpg
    DSC00018.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 48
bawełniany śpiworek z milutkiego sierściucha i dresik z 5 10 15, milusi kocyk i bodziaki za 3,99 z Carrefoura, i podusia klinowa czy jak jej tam :-p

magda czyś ty we wrocku przyadkiem nalotu na carefour nie zrobiła? :-D Bo ja w zeszłym tygodniu kupiłam ten kocyk na hali - ale kremowy a potem poszłam na pasażu do 5-10-15 i m.in kupiłam ten zielono - pomarańczowy dresik :tak:

....ale będziesz miała wymówkę, żeby tą strrrrrrrrrraszną złość złagodzić słodyczami:-D
hehe;-):-D

Ja z Jagodą do tej pory na tej podusi śpię. Na innej bym już chyba nie zasnęła. Wiem, że dziecku też jest wygodnie, ani za płasko ani za wysoko. Fajna sprawa:-):tak:

awru ta podusia jest najnormalniej do spania. Poza tym przynosi same korzyści gdy dziecko często ulewa nawet leżąc, no niestety są dzieci, które mają takie problemy. Jak mój Kamil był mały to zaleceniem lekarza było właśnie lekkie uniesienie go tzn. od pupy po główkę pod kąt 45 stopni, wtedy ciężko było więc kombinowało się przełamywaniem materaca itp. Ta podusia ma delikatne uniesienie, wręcz minimalne. Poszewka jest frotte na zameczek więc nie ma problemu z praniem. Jak nie zapomnę to zrobię fotkę instrukcji i wrzucę na foruma. Bo fajna też do karmienia.

lenkaa* no niestety nie we Wrocku, ale w Kłodzku. W sumie oferty Carrefourowskie są te same wszędzie, o ile jest towar jeszcze, a i ta podusia też z tego markieta za 29 zyli hihihi

No Oleśka wie co mówi, poducha jest THE BEST !!!

reklama
Tą podusię można włożyć maluchowi pod materacyk w łóżeczku i wówczas jest trochę pod kątem, pewnie lepiej mu się śpi, a nie leży bezpośrednio na poduszce. A jak jest starszy to pewnie można spać na niej normalnie:-)

Do góry