reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
madziamadzia
Fanka BB :)
Tak, na Allegro. A tutaj link: WYPRAWKA NIEMOWLĘCA "Giraffe" 5-CZ r56 (894011355) - Aukcje internetowe Allegroale to super, na allegro? daj link od razu kupię
W rzeczywistości jest jeszcze ładniejsze
Ja zamówiłam dziś taką wyprawkę:
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 56 (892106410) - Aukcje internetowe Allegro - jest też wersja z napisem "jestem Aniołkiem tatusia"
Poza tym, że zupełnie inny wzorek to ma łapki-niedrapki co jest niezbędne a śliniaczek jest moim zdaniem niepotrzebny. Za to motyw żyrafek jest cudny
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 56 (892106410) - Aukcje internetowe Allegro - jest też wersja z napisem "jestem Aniołkiem tatusia"
Poza tym, że zupełnie inny wzorek to ma łapki-niedrapki co jest niezbędne a śliniaczek jest moim zdaniem niepotrzebny. Za to motyw żyrafek jest cudny
N
nataliak
Gość
aga ja na wyjscie ze szpitala planuje na normalne ubranko zalozyc cienki pluszowy kombinezon - w zaleznosci od tego jakie duze dziecko bedzie albo ten rozowy od Ciebie albo bardzo podobny ale mniejszy kremowy ktory kupilam wczesniej. termin mam na poczatek maja a moze nawet juz w kwietniu urodze wiec nawet jak bedzie cieplo to takiego maluszka i tak trzeba ubierac cieplutko zanim sie przyzwyczai do warunkow panujacych na zewnatrz brzucha
reklama
N
nataliak
Gość
kombinezon spokojnie moze byc za duzy, i tak dziecko pakujesz w fotelik i do samochodu. byle bylo jakos w miare szczelnie w niego ubrane. czesto juz nawet w szpitalu dzieci sa ubierane w za duze ciuszki bo rodza sie malutkie a rodzice wyprawke maja przygotowana wieksza.