reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Śliczne ubranka Agate:-) Ja wstąpiłam na chwilkę do Mothercare (w Arkadii- dla zainteresowanych) i było baaardzo dużo przecenionych letnich ubranek. Średnia cena- 20 pln. Jak dorwę aparat, to oczywiście się pochwalę;-)

reklama
a ja doszłam do wniosku, że rożka/becika kupować nie będę.. mam otulaczek a w razie czego będę używać kocyka - dzisiaj babcia kupiła wnukowi pierwszy :-)

no no no widzę, że Agate zaczęła zakupowe szaleństwo :-D

a właśnie w co ubierzecie maluchy na wyjscie ze szpitala? bo ja sama nie wiem, czy jakoś ciepło? czy jakiś komplecik kupić? czy body, spioszki i bluzeczka, czapeczka, do tego w aucie kocyk? czy lepiej coś kupić n ta okazję? he he
ja tam się specjalnie do tego przygotowywać nie będę.. malutkie bodziaki są, pajacyk w razie czego też.. wiadomo, że potrzebna będzie też czapeczka.. mam też suuuuperaśne maleńkie dresiki i welurowy kombinezonik.. u mnie kaftaniki i takie tam raczej nie wchodzą w grę..
a gdyby było mega zimno to od czego jest kocyk ;-)

w GK tydzień temu jak byłam, to w Mothercare też były spore przeceny, np 2 rampersiki po 19 zł, koszulki po 10 zł, buciki 15 zł, kompleci ogrodniczki i bluzka po 29 zł:tak:. No ale ja bez kasy byłam, więc nie dało się poszalec:dry:

Małż zabrał z pracy swojego kompa, więc mogę spkojnie wrzucać fotki z polowania;-)
Ręczniczek z H&M i ubranka z Mothercare, typowo letnie:

Załączniki

• pics 001.jpg
    pics 001.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 31
  • pics 002.jpg
    pics 002.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 31
  • pics 003.jpg
    pics 003.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 29
  • pics 004.jpg
    pics 004.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 29
  • pics 005.jpg
    pics 005.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 33
  • pics 006.jpg
    pics 006.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 28
reklama
jak zwykle bomba ;-) a ja ostatnio polowałam w h&m na te ręczniczki z kapturem ale jakoś nie mogłam ich znaleźć więc chyba wezmę te z ikei :sorry2:

Do góry