reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

Śliczne ubranka Agate:-) Ja wstąpiłam na chwilkę do Mothercare (w Arkadii- dla zainteresowanych) i było baaardzo dużo przecenionych letnich ubranek. Średnia cena- 20 pln. Jak dorwę aparat, to oczywiście się pochwalę;-)

reklama
a ja doszłam do wniosku, że rożka/becika kupować nie będę.. mam otulaczek a w razie czego będę używać kocyka - dzisiaj babcia kupiła wnukowi pierwszy :-)

no no no widzę, że Agate zaczęła zakupowe szaleństwo :-D

a właśnie w co ubierzecie maluchy na wyjscie ze szpitala? bo ja sama nie wiem, czy jakoś ciepło? czy jakiś komplecik kupić? czy body, spioszki i bluzeczka, czapeczka, do tego w aucie kocyk? czy lepiej coś kupić n ta okazję? he he
ja tam się specjalnie do tego przygotowywać nie będę.. malutkie bodziaki są, pajacyk w razie czego też.. wiadomo, że potrzebna będzie też czapeczka.. mam też suuuuperaśne maleńkie dresiki i welurowy kombinezonik.. u mnie kaftaniki i takie tam raczej nie wchodzą w grę..
a gdyby było mega zimno to od czego jest kocyk ;-)

w GK tydzień temu jak byłam, to w Mothercare też były spore przeceny, np 2 rampersiki po 19 zł, koszulki po 10 zł, buciki 15 zł, kompleci ogrodniczki i bluzka po 29 zł:tak:. No ale ja bez kasy byłam, więc nie dało się poszalec:dry:

Małż zabrał z pracy swojego kompa, więc mogę spkojnie wrzucać fotki z polowania;-)
Ręczniczek z H&M i ubranka z Mothercare, typowo letnie:

Załączniki

• pics 001.jpg
    pics 001.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 29
  • pics 002.jpg
    pics 002.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 29
  • pics 003.jpg
    pics 003.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 27
  • pics 004.jpg
    pics 004.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 27
  • pics 005.jpg
    pics 005.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 31
  • pics 006.jpg
    pics 006.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 26
reklama
jak zwykle bomba ;-) a ja ostatnio polowałam w h&m na te ręczniczki z kapturem ale jakoś nie mogłam ich znaleźć więc chyba wezmę te z ikei :sorry2:

Do góry