Śliczne ubranka Agate:-) Ja wstąpiłam na chwilkę do Mothercare (w Arkadii- dla zainteresowanych) i było baaardzo dużo przecenionych letnich ubranek. Średnia cena- 20 pln. Jak dorwę aparat, to oczywiście się pochwalę;-)
reklama
N
nataliak
Gość
w realu jakas przecena na ubranka jest aktualnie. leza sobie w koszu rozne rzeczy za 3-7zl.
A ja dziś po zakupach złowiłam:
- materacyk do łóżeczka gryka-kokos
- rożek feretti z wyciąganym wkładem kokosowym - poniżej link (kupiłam wzór Lapin)
Rożek-becik FERETTI USZTYWNIONY ANTYBAKTERYJNY (899209520) - Aukcje internetowe Allegro
- 3 koszulki cherokee za 11 zł - w Tesco super ceny ciuszków dla bobasków! Polecam :-)
- materacyk do łóżeczka gryka-kokos
- rożek feretti z wyciąganym wkładem kokosowym - poniżej link (kupiłam wzór Lapin)
Rożek-becik FERETTI USZTYWNIONY ANTYBAKTERYJNY (899209520) - Aukcje internetowe Allegro
- 3 koszulki cherokee za 11 zł - w Tesco super ceny ciuszków dla bobasków! Polecam :-)
Oj, ja dzisiaj poszalałam na Allegro z pozostałością wypłaty ;-)
Kupiłam dla maluszka m.in.: pościel + ochraniacz, prześcieradło, komplet do wózka, przybornik na łóżeczko, okrycie kąpielowe i prawie trzy stówki poszły
http://www.allegro.pl/item895792360_komplet_do_wozka_4_el_baby_raj_eksluzywna.html
Piękny ten komplecik pościeli do łóżeczka i wózka. Ja bardzo lubię takie stonowane kolory bez wielu wzorów
Ja bardzo lubię takie stonowane kolory bez wielu wzorów
...ja też, będę musiała się pilnować, żeby nie kupić dziecku do pokoiku wszystkiego w beżach.......
awru
Fanka BB :)
no no no widzę, że Agate zaczęła zakupowe szaleństwo
a gdyby było mega zimno to od czego jest kocyk ;-)
ja tam się specjalnie do tego przygotowywać nie będę.. malutkie bodziaki są, pajacyk w razie czego też.. wiadomo, że potrzebna będzie też czapeczka.. mam też suuuuperaśne maleńkie dresiki i welurowy kombinezonik.. u mnie kaftaniki i takie tam raczej nie wchodzą w grę..a właśnie w co ubierzecie maluchy na wyjscie ze szpitala? bo ja sama nie wiem, czy jakoś ciepło? czy jakiś komplecik kupić? czy body, spioszki i bluzeczka, czapeczka, do tego w aucie kocyk? czy lepiej coś kupić n ta okazję? he he
a gdyby było mega zimno to od czego jest kocyk ;-)
Małż zabrał z pracy swojego kompa, więc mogę spkojnie wrzucać fotki z polowania;-)
Ręczniczek z H&M i ubranka z Mothercare, typowo letnie:
Ręczniczek z H&M i ubranka z Mothercare, typowo letnie:
Załączniki
reklama