szybka akcja :-) ja jutro jadę na polowanie ze swoją :-)
To życzę udanych łowów :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szybka akcja :-) ja jutro jadę na polowanie ze swoją :-)
a w lidlu od 1 lutego jest tydzień maluszka, ponoć będą body, piżamki, rajstopki, śliniaczki, skarpetki
koszule nocne dla mam i wiadomo kosmetyki
ja bym skłaniała się jednak do więcej 62.dziewczyny to jak radzicie wiecej ciuchów kupowac na rozmiar 56 czy na 62 na poczatku??? czy tak po równo??? pomożcie bo juz sie w tym gubie jak to ma być każdy mowi cos inaczej
Ja tak samo jak dziewczyny skłaniam się do rozmiaru 62. Z 56 mam kilka ciuszków, w tym wyprawkę na wyjście ze szpitala i kilka bodów rozpinanych na całej długości (po radach koleżanki, która w tamtym roku rodziła)dziewczyny to jak radzicie wiecej ciuchów kupowac na rozmiar 56 czy na 62 na poczatku??? czy tak po równo??? pomożcie bo juz sie w tym gubie jak to ma być każdy mowi cos inaczej