reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

Agate rewelacyjny ten rożek,no i kolorek jest świetny.Moja Majka tez wybiera dla dzidziusia pomarańczowe rzeczy bo to jej ulubiony kolor :-).

Madziamadzia śliczny komplecik!

reklama
Aga ja mam termin na koniec maja więc pewnie ubiorę małego w taki podobny komplecik co Madziamadzia pokazała.Jak będzie zimno to ewentualnie jakiś sweterek no i kocyk.To zależy od temperatury.

Agate rewelacyjny ten rożek,no i kolorek jest świetny.Moja Majka tez wybiera dla dzidziusia pomarańczowe rzeczy bo to jej ulubiony kolor :-).

Madziamadzia śliczny komplecik!

Moja córa też wybiera rzeczy dla dzidziusia:tak:;-) Ja dzisiaj kupiłam łóżeczko turystyczne graco(zamiast tradycyjnego)i to za całkiem przyzwoita cenę.Teraz tak jak kiedys już wspomniałam muszę kupić szafę,bo już się nie mieszczę:sorry2:;-)

Agnieszka takie łóżeczko to fajna sprawa.My mamy takie po Majce,akurat z innej firmy ale też takie turystyczne i jestem bardzo zadowolona.

Ja byłam dzisiaj przez chwilę w Arkadii- musiałam czymś zająć siostrę:-) i kupiłam superowe ręczniki w H&M, pewnie większość z Was je widziała- błękitne, z doszytymi uszkami i.... ogonkiem:-D Prze-słodkie! Za 30 pln. Kupiłam 2, tak mi się podobały:-)

A to reszta moich pierwszych zakupow dla maluszka. Troche wymiete to wszystko, bo lezalo w reklamowce i nie mialam jeszcze czasu prasowac.

Kombinezon

Body

Bluzka

Ubranko

I takie nosidelko, nie zdecydowalam sie jednak na chuste z obawy, ze nie bede umiala jej wiazac.;-)

reklama
Do góry