reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Agate rewelacyjny ten rożek,no i kolorek jest świetny.Moja Majka tez wybiera dla dzidziusia pomarańczowe rzeczy bo to jej ulubiony kolor :-).

Madziamadzia śliczny komplecik!

reklama
Aga ja mam termin na koniec maja więc pewnie ubiorę małego w taki podobny komplecik co Madziamadzia pokazała.Jak będzie zimno to ewentualnie jakiś sweterek no i kocyk.To zależy od temperatury.

Agate rewelacyjny ten rożek,no i kolorek jest świetny.Moja Majka tez wybiera dla dzidziusia pomarańczowe rzeczy bo to jej ulubiony kolor :-).

Madziamadzia śliczny komplecik!

Moja córa też wybiera rzeczy dla dzidziusia:tak:;-) Ja dzisiaj kupiłam łóżeczko turystyczne graco(zamiast tradycyjnego)i to za całkiem przyzwoita cenę.Teraz tak jak kiedys już wspomniałam muszę kupić szafę,bo już się nie mieszczę:sorry2:;-)

Agnieszka takie łóżeczko to fajna sprawa.My mamy takie po Majce,akurat z innej firmy ale też takie turystyczne i jestem bardzo zadowolona.

Ja byłam dzisiaj przez chwilę w Arkadii- musiałam czymś zająć siostrę:-) i kupiłam superowe ręczniki w H&M, pewnie większość z Was je widziała- błękitne, z doszytymi uszkami i.... ogonkiem:-D Prze-słodkie! Za 30 pln. Kupiłam 2, tak mi się podobały:-)

A to reszta moich pierwszych zakupow dla maluszka. Troche wymiete to wszystko, bo lezalo w reklamowce i nie mialam jeszcze czasu prasowac.

Kombinezon

Body

Bluzka

Ubranko

I takie nosidelko, nie zdecydowalam sie jednak na chuste z obawy, ze nie bede umiala jej wiazac.;-)

reklama
Do góry