reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Kupiłm naklejki na ścianę, takie zwykłe proste kwiatki, ale nie wiem jak wbić tę aukcję, żebyście zobaczyły, bo jak kopiuję całą nawę w pasek URL to mam invalid file. Help.:-:)-(

reklama
Faajne są i własnie mi się podoba że mają pocięte elementy i można pokombinować - nawet naklejając na meble :tak: Ja tez jestem bardziej przekonana do takich pojedyńczych elementów niż gotowych wielkich szblonów widoczków - typu łąka, czy zagroda. Wolę coś delikatniejszego.

a w lidlu od 1 lutego jest tydzień maluszka, ponoć będą body, piżamki, rajstopki, śliniaczki, skarpetki
koszule nocne dla mam i wiadomo kosmetyki

Aga - dzieki za info...

Chcialam Wam mamy (pierworódki) napisać odnośnie kosmetyków...

Oczywiscie zrobicie jak kazda z Was uważa, ale ja pamietam, ze nakupowałam rozności kosmetycznych dla maluszka...

a potrzebny mi było tak naprawdę:

oilatum (lub balneum) z apteki - do kąpieli
nadmanganian potasu - raz na tydzien robilismy odkazajacą kąpiel na potówki
waciki spirytusowe do pepka
ciekła parafinka - do smarowania po kapieli
linomag
sudocrem

wszystkie kosmetyki poszły w kat - bo one ładnie pachna ale kazdy dermatolog Wam powie, ze oliwka - tak naprawde wysusza skore i nie daje jej oddychac, a wiekszosc kosmetyków potrafi uczulac maluchy.

Mysmy stosowali od czasu do czasu - krochmal - ale uwaga na dluzsza mete tez wysusza skore
oraz kapiele w siemieniu lnianym- jak zaczely sie zmiany skorne

teraz juz wiem, zeby tych wszystkich pachnidełek nie kupowac.. ide sprawdzonymi sposobami...

choc jak Antos byl juz starszy to powrocilismy do szamponow i innych kolorowych dzieciecych kosmetyków....

reklama
Do góry