powinnam juz isc spac bo pomylilam wozki
zle opinie maja tako a jedo ok. w wozkowym temacie pisalas o kolach ze przednie za male, zerknij w takim razie na model fyn. kola jak u x-landera xa. widzialam go na zywo i ma u mnie drugie miejsce wlasnie po xa
No własnie szkopuł w tym, że Ona ma model Vedi i pewnie ze wzgędu na te kółka się ie zdecycyduję.
Poczekam na używanego x-landera :-) Może do marca/kwietnia się coś trafi, a jak nie, to przeznaczę całe becikowe i jeszcze coś dodam od siebie i kupię nowego, a co
Oj, Dziewczyny, dziewczyny...kusicie jak nie wiem co. Śliczne ciuszki, welurkowe komplety, dresy, koszulki...itd. Chyba znów musze udac się na polowanie przecen, bo półtora tygodnia przerwy, to za dużo
;-) O ile jeszcze sa przeceny i nieprzebrane ubranka
Ja kupiłam kocyk w Mothercare za 29 pln, a przed przeceną kosztował 80 pln. Jest cienkiem wełenki w paski biało-różowe. Mam też jeszcze jakies kocyki po córach, więc już nie kupuję.
A z większych rzeczy, nie ubranek, muszę upolować leżaczek, wanienkę profilowaną, karuzelę na łóżeczko, no i wózek i łóżeczko. Ale tym wszystkim zajmę się pod koniec lutego lub dopiero w marcu.
Przewijak ma mi oddać szwagierka.
spadam do przedszkola, bo dzisiaj jest organizowany Dzień Babci i Dziadka, a że idzie tylko moja mama, to ja musze iść do grupy drugiej córy.
papapa, do później