reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

odpaliłam dziś bb specjalnie po to, żeby sprawdzić czy JustMe nie wkleiła fotek literek a tu taka miła niespodzianka :-D

no i widzę dziewczyny, że znowu zaczął się szał zakupowy - ja ostatnio też troszkę poszalałam na allegro ale jeszcze nie mam przesyłek.. jak tylko dostanę to się oczywiście nie omieszkam pochwalić :-p

:-D...to ewidentnie jakaś kresowa telepatia;-) Całe szczęście że się za to wzięłam i aparat zadziałał!!:-)

reklama
Dziewczynki w jakim rozmiarze kupujecie te rajstopki w biedronce? Widzialam je wczoraj i strasznie mi sie podobaly, ale jakos nie wyobrazam sobie malenstwa lezacego w takich. Raczej jak zacznie juz sie przewracac i raczkowac, czyli tak na 6-7 miesiecy. To jaki to powinien byc rozmiar?????

powinnam juz isc spac bo pomylilam wozki :p zle opinie maja tako a jedo ok. w wozkowym temacie pisalas o kolach ze przednie za male, zerknij w takim razie na model fyn. kola jak u x-landera xa. widzialam go na zywo i ma u mnie drugie miejsce wlasnie po xa :)

No własnie szkopuł w tym, że Ona ma model Vedi i pewnie ze wzgędu na te kółka się ie zdecycyduję.
Poczekam na używanego x-landera :-) Może do marca/kwietnia się coś trafi, a jak nie, to przeznaczę całe becikowe i jeszcze coś dodam od siebie i kupię nowego, a co :-D

Oj, Dziewczyny, dziewczyny...kusicie jak nie wiem co. Śliczne ciuszki, welurkowe komplety, dresy, koszulki...itd. Chyba znów musze udac się na polowanie przecen, bo półtora tygodnia przerwy, to za dużo :-D;-) O ile jeszcze sa przeceny i nieprzebrane ubranka :confused:

Ja kupiłam kocyk w Mothercare za 29 pln, a przed przeceną kosztował 80 pln. Jest cienkiem wełenki w paski biało-różowe. Mam też jeszcze jakies kocyki po córach, więc już nie kupuję.

A z większych rzeczy, nie ubranek, muszę upolować leżaczek, wanienkę profilowaną, karuzelę na łóżeczko, no i wózek i łóżeczko. Ale tym wszystkim zajmę się pod koniec lutego lub dopiero w marcu.
Przewijak ma mi oddać szwagierka.

spadam do przedszkola, bo dzisiaj jest organizowany Dzień Babci i Dziadka, a że idzie tylko moja mama, to ja musze iść do grupy drugiej córy.

papapa, do później :happy2:

889656518

Co myślicie o tym leżczku???
Ja będę miała taki sam! :-D:-D:-D(tylko stelaż czerwony) :tak::tak::tak: Córa kumpeli uwielbiała go :tak:
Tysia u mnie w Biedronce niestety te rajstopki były już przebrane,więc kupiłam tylko te ze zdjęcia 68/74. Ale cena powalająca :szok: 3zł/2 pary :-D:-D:-D

Załączniki

• SN854069 (600 x 450).jpg
    SN854069 (600 x 450).jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 30
Cześ babeczki. Zakupki sliczne poczyniłyście - już niezłe zbiory ma każda :tak::tak:
Mam pytanko odnośnie karuzeli rainforest - czy to ustrojstwo do przykręcania ma taką konstrukję że będę mogła ją przytwierdzić do boku kosza do spania? czy można tylko na listewce od łóżeczka? Bo nie potrafię sobie wyobrazić jak to mocowanie wygląda a szkoda kupować tak drogą rzecz która będzie później leżała. Koszyk jest zabudowany jak wiecie - nie ma przerw jak w łóżeczku na listewki tylko jednolitą powierzchnię obiągniętą otulaczem

O rajstopkach z biedrony oczywiście najwięcej wcześniej pisałam i zapomniałam - pewnie będą przebrane ale idę dziś sprawdzić :tak:

Dziewczyny podzielcie się swoim zdaniem i/lub doświadczeniem w sprawie materacyków dla niemowląt. W necie pełno opinii o tym jakie świetne są materace kokos-gryka i jego wszelkie inne kombinacje. Oglądałam natomiast program gdzie wypowiadał się p. Paweł Zawitkowski (ekspert w temacie rozwoju neuroruchowego dzieci, więcej informacji w necie), który zdecydowanie odradza właśnie tego rodzaju materace polecając lateksowe. Podzielcie się również swoim zdaniem na temat łóżeczek i innych spraw związanych z urządzaniem sypialni naszych Bobasków :tak:

reklama
Do góry