reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
odpaliłam dziś bb specjalnie po to, żeby sprawdzić czy JustMe nie wkleiła fotek literek a tu taka miła niespodzianka :-D

no i widzę dziewczyny, że znowu zaczął się szał zakupowy - ja ostatnio też troszkę poszalałam na allegro ale jeszcze nie mam przesyłek.. jak tylko dostanę to się oczywiście nie omieszkam pochwalić :-p

889656518

Co myślicie o tym leżczku???

JustMe jak sie ciesze,ze wkleilas swoje zakupy ubrankowe.Pokazalam mojemu bo mi mowil,ze mala ma wiecej ubranek od niego.A tu mam dowod piekny,ze nie tylko ja tak szaleje:-)
Co do ksiazek to ja tak jak Oleska mol ksiazkowy od dziecka:tak:"dzieci z Bullerbyn czytalam niezmordowanie nawet pod koldra.Efekt taki,ze ksiazka zaczyna sie teraz od strony 7,poczatek sie zagubil,ale co tam i tak znam na pamiec nawet po latach:-)
Wstyd sie przyznac ,ale ja nawet do kibelka z ksiazka chodze,jakos mi wtedy lepiej idzie:zawstydzona/y:
Mama wlasnie mi podeslala dwie ksiazki
"Kazde dziecko moze nauczyc sie spac"-bede probowac :-)
i taka dla tatusiow "I ty mozesz zostac supertata"-bardzo fajna latwa ksiazka (taka dla mojego malza bo on musi sie troche nameczyc z czytaniem po polsku).

Moja miała tyle ubranek, że niektóre zakładałam tylko raz, żeby zdjęcie zrobić, bo okazywało się, że już jest lekko przymałe, tyle innych ciuchów było:tak::-D

Oleśka, a ten leżaczek się nie wywala do tyłu? Martwię się tym, bo wszystkie dzieci w mojej rodzinie mają zwyczaj podskakiwać nogami mocno się odbijając i to zanim jeszcze umieją unosić główkę:confused:

reklama
Do góry