reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
..ja nie mogłam się oprzeć i kupiłam przecenione pumy dla malucha:-D i trampki w Zarze, ale to raczej trochę większe.. a poza tym to takie materiałowe własnie:-)

Oj ja dzisiaj poszalałam z zakupami na Allegro :-p Z ciuszkami się wstrzymałam, więc kupuję inne potrzebne rzeczy dla maluszka :-)
Kupiłam m.in. 2 kocyki:
kocyk1.jpg kocyk2.jpg

a także trochę rzeczy u Informacje o Użytkowniku rodzyneczki - Aukcje internetowe Allegro

rozwiewam wątpliwości co do oryginalności zyrafki na allegro z linku który podałam.....
mail od alergowicza

Witam serdecznie,

informacja, że nie jest to prawdziwa żyrafka pochodzi od oficjalnego dystrybutora Villi na Polskę - www.zyrafa-sophie.pl
Dystrybutor sprowadza do Polski żyrafę w pudełku i sam sugeruję cenę detaliczną za jaką według niego powinna być sprzedawana Żyrafa Sophie (64 zł)

Ponieważ uważamy, że cena żyrafki jaką sugeruje ta firma jest za wysoka, postanowiliśmy sami sprowadzić żyrafę z Francji - w ekonomicznym opakowaniu - plastikowej bańce
Żyrafa w bańce jest oryginalnie zapakowana przez producenta i jest również wymieniona na jego stronie internetowej pod numerem Réf. : 516310 (ten sam numer widoczny jest na pudełku - na plastikowej bańce, tuż obok kodu kreskowego).

Tutaj proszę są linki do strony producenta:
Vulli - Sophie's boutique
a tutaj bezpośredni link do naszego produktu (żyrafka w ekonomicznej bańce)
Vulli

Nie będę się wypowadać na temat czarnego PRu jaki stosuje ta firma (oraz ich oficjalni parnetrzy czyli firmy zaopatrujące się u nich i sprzedawające zabawkę zgodnie z umową za 64zł). Pragnę jednak Panią zapewnić, że żyrafka którą sprzedajemy to oryginalny produkt zakupiony od producenta firmy Vulli z Francji

Mam nadzieję, że rozwiałam Pani wątpliwości,
pozdrawiam serdecznie.

Ostatnia edycja:
Anusiak z Ciebie to jest niezły tropiciel żyraf!:-D Wrzuciłabym moje dzisiejsze zdobycze (ubranka ze smyka, jeszcze z przeceny:-), literki z imieniem malucha do zawieszenia na ścianie, o tulaczek...) ale coś mój aparat pokłócił się z komputerem i nagle nie chcą współpracować:-(
JustMe ja koniecznie poproszę o fotki tych literek bo sama ich szukam :yes:

Śliczne rzeczy dziewczyny kupujecie...takie małe ciuszki są prześliczne;
ja też się pochwalę co mam nowego dla mojej kruszynki:-)
kocyk i rożek kupował dumny tatuś-mnie się bardzo podobają:)))

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 46
  • b.jpg
    b.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 42
  • c.jpg
    c.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 53
  • dd.jpg
    dd.jpg