reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Magda zaszalałaś:tak:Super:-)
Korzystam w wyprzedaży letnich, zawsze mozna coś do "dychy" wyłapać ;-) Później w kwietniu czy maju takie rzeczy to po 50 zeta będą chodzić. Jeszcze mnie nie porąbało:-) Ale jak zobaczyłam wyprzedaż u "Wójcika" to myślałam, że na zawał padnę... sukieneczka na ramiączkach rozm.62 qrde z 85 na 65 zeta. Ja pitolę i to ma być przecena :szok::szok::szok:

wstawiam link jako ciekawostke.. temat dzisiaj poruszany w pytaniu na sniadanie:

PIELUSZKI | Pieluszki All-in-One | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Organiczna Bawełna

co o tym myslicie? cudne takie, kolorowe...

polecam forum : Pieluchy, wychowanie bezpieluszkowe - Chustoforum dla tych co zastanawiaja sie na d pieluszkami wielorazowymi

ja sie pewnie skusze, tzn na poczatek kupie kilka takich:
Naughty Baby - pieluszki wielorazowe - Decoraliki.pl Chusty do noszenia dzieci

i zobaczymy czy spasują ;-)

polecam forum : Pieluchy, wychowanie bezpieluszkowe - Chustoforum dla tych co zastanawiaja sie na d pieluszkami wielorazowymi

ja sie pewnie skusze, tzn na poczatek kupie kilka takich:
Naughty Baby - pieluszki wielorazowe - Decoraliki.pl Chusty do noszenia dzieci

i zobaczymy czy spasują ;-)

mamy je sobie chwalą, dizś rano była zmianka w ...pytanie na sniadanie na tvp2, tanie nie sa ale jak komus spasuja to koszt pewnie sie zmniejszy....a ja sama nie wiem

Korzystam w wyprzedaży letnich, zawsze mozna coś do "dychy" wyłapać ;-) Później w kwietniu czy maju takie rzeczy to po 50 zeta będą chodzić. Jeszcze mnie nie porąbało:-) Ale jak zobaczyłam wyprzedaż u "Wójcika" to myślałam, że na zawał padnę... sukieneczka na ramiączkach rozm.62 qrde z 85 na 65 zeta. Ja pitolę i to ma być przecena :szok::szok::szok:

wójcik sie tak wyfirmował że ceny tez mnie zabijaja, za dzinsy dl syna zapłaciłam wiecej niż za swoje a wiadomo że rosnie i niedługo wyrośnie nie tak jak mama, chyba że w szerz hahahah

Ale jaja z tymi karuzelami :no:
Awru śliczna ta Twoja :tak:

Ja rok temu kupiłam dla kolezanki tę:Canpol - Karuzela misie z lampką (888881419) - Aukcje internetowe Allegro i ona była zadowolona,więc sobie też chyba taką kupię :tak:

Just me ciuszki w żyrafki superaśne (NOWA WYPRAWKA nowe ŚPIOSZKI ŚPIOCHY + ... 56 cm. (888357822) - Aukcje internetowe Allegro) :tak::tak::tak:

Tu jest troche tańsza wersja żyrafki(co prawda zyrafka trochę brzydsza niż ta u JustMe,ale też słodka;-))
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA "Giraffe" 5-CZ r62 (878121826) - Aukcje internetowe Allegro

Jakby ktoś szukał tanszej pościeli niż Amy na Allegro jest ten wzór w zyrafki (zasłonki tez można kupić do kompletu ;-)) Dla nas żyrafy okazały się być niestety zbyt blade,więc zamówiłam błękitne misie.Czekam na przesyłkę :tak:

Załączniki

• 50zł 4 el.jpg
    50zł 4 el.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 34
  • 872865278.jpg
    872865278.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 28
Anusiak z Ciebie to jest niezły tropiciel żyraf!:-D Wrzuciłabym moje dzisiejsze zdobycze (ubranka ze smyka, jeszcze z przeceny:-), literki z imieniem malucha do zawieszenia na ścianie, o tulaczek...) ale coś mój aparat pokłócił się z komputerem i nagle nie chcą współpracować:-(

A teraz ja sie pochwale swoimi ciuszkami malusimi.kupiłam o akurat byla likwidacja sklepu

Załączniki

• 011910130109.jpg
    011910130109.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry