reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
To ci Estragon powiem że akurat te śpioszki kupiłam w Biedronce,faktycznie sa śliczne i milutkie w dotyku a zapłaciłam za nie 5,7.:-):-)jejka, cóż za piękności;-).
Julita te śpioszki z krówką są cudowne. Szukam właśnie ubranek z krówkami i nie mogę znaleźc nic fajnego
Julita, julienx śliczności:-)
Julita a dawno kupowałaś czy to jakoś w bieżącej ofercie sąTo ci Estragon powiem że akurat te śpioszki kupiłam w Biedronce,faktycznie sa śliczne i milutkie w dotyku a zapłaciłam za nie 5,7.:-):-)
Pojezdziłam dzis troche za tapetą i borderem - nic nie upolowałam
wiec zamówiłam w internecie - czas oczekiwania 6 tygodni !!!!!!!!!!!!
pastelowe pasy - fiolet i border w motylki
PASY AKWARELE (fioletowe) - Tapeta w Kids Town - kolorowy pokój dziecka
wiec zamówiłam w internecie - czas oczekiwania 6 tygodni !!!!!!!!!!!!
pastelowe pasy - fiolet i border w motylki
PASY AKWARELE (fioletowe) - Tapeta w Kids Town - kolorowy pokój dziecka
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Kupowałam w zeszłym tygodniu w czwartek...nie wiem może jeszcze sąJulita, julienx śliczności:-)
Julita a dawno kupowałaś czy to jakoś w bieżącej ofercie są
tak ja kupuję ... ale dla starszego. Te kupiłam z myslą o Świetach Bozego Narodzenia 2010 - mala bedzie miala 7-8 miesiecy
i czapeczkę dzis upolowałam na wyprzedazy tez na 6-12 miesiecy
Cudo!!! Mała będzie wyglądała uroczo Muszę koniecznie wypatrzyc cos podobnego :-)
Ostatnia edycja:
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
A do mnie przyszła dziś zamówiona książka i film Zawitkowskiego i trzeba przyznać że jest super. Facet cuda wyprawia z takim 2-miesięcznym Luisem a ten przez cały fim śpi . Przewala go z jednego boku na bok - pokazuje jak przewracać malucha na różne sposoby i jak kłaśc i przewijać żeby się nie obudził - mały tylko fruwa i jest turlany i dalej śpi . Uśmiałam się z tego słodziaka bo stary już by się dawno wkurzył a ten tylko czasem westchnie we śnie albo zamruczy. Ogólnie dla mnie cały komplet - książka i płyta - jest ekstra, dużo praktycznych rad i wszystko pokazane.