reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja dzis kupiłam dwa kocyki,spodenki i bluzeczke z hello kitty;-)Córka wybierała;-) Oczywiście po kryjomu,bo mój się strasznie krzywi,ze wszystko tyle kosztuje...i ,że przesadzam.A kupuje za swoje pieniądze i mi się wtrąca:wściekła/y: Dlatego wolę kupować po kryjomu;-) Dziś zobaczył ceny wózków...;-)

Może któras orientuje się czy w Tesco są jeszcze jakieś promocje bądż wyprzedarze godne polecenia...bo nie wiem czy ciągnąć męża w niedziele na zakupy...bo on chętnie pojechałby na kulig...a ja mu marudze że to już ostatnie momenty wyprzedaży!!!
dajcie znac jak się któraś orientuje:-)

na allegro zawitkowskiego sie nie oplaca kupowac. myslalam ze upoluje jakis uzywany egzemplarz taniej a tymczasem licytacje dochodza do 100zl co jest dosc dziwne skoro w ksiegarni netowej mozna ksiaze kupic za 52zl...
a tak w ogole to sa organizowane spotkania z tym panem w roznych miastach. jak bede cos wiedziala to dam znac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
też to zauważyłam, głupota totalna drugie tyle ceny za używaną książkę.Czasami te licytacje są bez sensu

reklama
Taaaak, zgadzam się z Wami, obserwowałam właśnie na allegro 2 takie licytacje.. Ale to znaczy, że jeśli nie wznowią wcześniej nakłady, my też kiedyś zarobimy kilka złotych;-)

Do góry