Jezeli ten sklep jest w wykazie tych sklepow, ktore w Polsce sprzedaja oryginalne, to wtedy napewno jest oryginalna i nie ma problemu, a zawsze oszczednosc paru zlotych jest. W artykule co wkleila JusteMe jest ten wykaz.
reklama
aldonta
Fanka BB :)
yyy,,,,gdzie ten artykuł???Jezeli ten sklep jest w wykazie tych sklepow, ktore w Polsce sprzedaja oryginalne, to wtedy napewno jest oryginalna i nie ma problemu, a zawsze oszczednosc paru zlotych jest. W artykule co wkleila JusteMe jest ten wykaz.
a juz mam.....mam
Ostatnia edycja:
awru
hehe no niestety w Polsce są inne realia więc uważam, że cena jest w normie.. gdybym miała dostęp do rynku francuskiego pewnie myślałam bym inaczejAwru, moim zdaniem przeplacilas, bo u nas takie uzywane karuzele identyczne jak twoja, juz za 5 euro mozna kupic.
fisher price mobile - Achat et Vente fisher price mobile neuf et d'occasion sur PriceMinister
estragon
mamusia synusia:P
te sklepy są na całym świecie;-) po 1 dolarze, 1 funcie itdU nas tez sa takie sklepy, tu sie to nazywa 1-2-3, czyli, ze sa tam rzeczy za 1, za 2 i za 3 euro. Bez groszy z tylu rowna cena. Czasem tam mozna cos fajnego kupic.
magda102
Hehe malutkie, malutkie... ale jak będziemy rodzić to te nasze kruszynki wcale nam się takie malutkie nie wydadząJeny! Odpakowałam dziś Pampersy Newborn, które dostałam w święta od rodziny. Nie mogłam uwierzyć, że są takie malusie Normalnie rozczulające
Rany dziś poszalałam z ciuszkami. Dziewczyny jutro jak nie wstawię zaległych fotek i tych dzisiejszych to mi nakopcie
N
nataliak
Gość
i swoje do albumiku mialas wrzucic!;P
a ja nabylam cudny czerwony szlafroczek z hello kitty w oysho pod pretekstem ze do szpitala potrzebuje oczywiscie ;P
a ja nabylam cudny czerwony szlafroczek z hello kitty w oysho pod pretekstem ze do szpitala potrzebuje oczywiscie ;P
reklama
ruda80
Ja tak samo jak zacznę buszować w sklepach dla maluszków to wszystko jest kupowane do szpitala bo będzie bardzo potrzebne.