reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

i jeszcze na allegro kupiłam zestaw ubranek
1. BAWEŁNIANA BLUZA Z KAPTUREM (STAN BDB)
2. 3 PARY SKARPETEK (STAN BDB)
3. CIEPLUTKA CZAPECZKA Z MIĘCIUTKIEJ FROTY FIRMY H&M (STAN JAK NOWE)
4. ŻÓŁTE SPODENKI (STAN JAK NOWE)
5. BODY W KOLOROWE PASECZKI Z KRÓTKIM RĘKAWEM (SĄ ZACIĄGNIĘTE)
6. BODY Z DŁUGIM RĘKAWEM FIRMY DISNEY (STAN BDB)
7. BODY Z DŁUGIM RĘKAWEM FIRMY DISNEY (STAN BDB)
8. BARDZO WYGODNE ŚPIOSZKI Z MIĘCIUTKIEJ BAWEŁNY FIRMY H&M (STAN BDB)
9. CIEPLUTKA BLUZA DWUSTRONNA Z MIĘCIUTKIEJ BAWEŁNY FIRMY H&M (STAN BDB)

10. MILUSIE ŚPIOSZKI Z JEŻEM FIRMY H&M (STAN JAK NOWE)
foto niektórych :-)

za komplet tych wymienionych ciuszków dałam z przesyłką 13,50 :-)

Załączniki

• ciuszki.jpg
    ciuszki.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 32
  • ciuszki2.jpg
    ciuszki2.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Nie,Allegro ;-) 36zł + przesyłka.
Na szmatach będę szukała "ładnych" rzeczy, a te jakby coś nie tak będa "po domu" ;-)Chociaż patrząc na zdjęcia myślę że będzie nieźle.Co sie nie przyda sprzedam :tak:

Mam tlyko te, zrobione przez poprzednią właścicielkę

Załączniki

• 809373251.jpg
    809373251.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 52
  • 809373251_1.jpg
    809373251_1.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 47
  • 809373251_2.jpg
    809373251_2.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 53
  • 809373251_3.jpg
    809373251_3.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 49
  • 809373251_4.jpg
    809373251_4.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 52
wow, cenowo niezle trafilas!:) sporo bodziakow i spioszkow. ja poki co nic juz nie kupuje bo polowalam na jakies okazje na allegro i nagle okazalo sie ze mam juz kilka reklamowek ciuszkow ;P zostaly mi do kupienia tylko kaftaniki, spioszki i pajacyki po 2-3sztuki. a zakup na allegro z ktorego sie najbardziej ciesze to pluszowy kombinezon za 25zl - zalozony raz, kupiony w smyku wiec za grube pieniadze:

Załączniki

• 789694821.jpg
    789694821.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dziewczyny fajne ciuszki:-)
ja narazie jestem na etapie oglądania... jakoś nie mogę sie przełamać do kupowania
ale miło mi pooglądać wasze zakupy

Do góry