reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
kombinezon super, mam slabosc do uszek na kapturkach ;)

posegregowalam wlasnie wszystkie ciuszki i okazalo sie ze do kupienia zostaly tylko pajacyki, spioszki i kaftaniki. reszte moge powiedziec ze juz mam :)

o to szalejecie nieźle:-). Gratuluję udanych zakupów:tak:. A ja dziś kupiłam spodnie ciążowe, na prawdę tanie:
HIT!!! JEANSY CIĄŻOWE, SUPER JAKOŚĆ R.S (801263962) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Estragon fajne, a bardzo są obcisłe na nogach? bo wyglądają na dopasowane a nie pokazali na modelce tylko na manekinie. Jakbyś zrobiła za modelkę i wkleiła fotkę to byłabym wdzięczna bo zastanawiam się nad kupnem

dziś je kupiłam, więc pewnie dopiero w piątek będą u mnie, ale obiecuję, że jak dostanę paczuszkę, to przymierzę i zrobię zdjęcie:tak:. Wydaje mi się, że dołem są nieznacznie rozszerzone.

no ładnie szalejecie za zakupami.. ja twardo czekam na wiadomość o płci i wteeeeeeeeeeeeedy :-D
tylko z tymi bodziakami z reala się wyrwałam, ale takiej okazji nie można było przegapić :-)

reklama
no ładnie szalejecie za zakupami.. ja twardo czekam na wiadomość o płci i wteeeeeeeeeeeeedy :-D
tylko z tymi bodziakami z reala się wyrwałam, ale takiej okazji nie można było przegapić :-)

Awru ale te spodnie to są dla mamusi :-D, myślę że płeć już nic tu nie zmieni.
Estragon wobec tego czekam na fotkę, zauważyłam że są lekko poszerzane na dole ale ciekawi mnie czy nie będą ciasne w udach - ze niby taki fason.
A ciuszki dla dzieciaczka to na razie kupuję unisex, jak tylko poznam płeć to wtedy będę już bardziej "charakterystyczne" kupowała, dziś jak byłam w szmateksie to była cała masa różowych bodziaków ale dzielnie się wstrzymywałam i wybierałam uniwersalne.

Do góry