reklama
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Są, są Ja właśnie wróciłam z zakupów,kupiłam 8 sztuk Większe i mniejsze,myśle, ze się przydadzą, a jak nie to trudno.1,99 nie majątek ;-)aj w b-stoku bodziaków realowych brak.. chyba wykupili już wszystkie hehe
anusiak-białystok
Hahahaha, aniusiak- białystok, dzięki że wkleiłaś to zdjęcie! Mąż właśnie wszedł do pokoju z tekstem, że "chyba mnie zdradzasz na tym internecie", a ja mu pokazałam zdjęcie i mówię- wiedzisz, dziewczyny już kupują ciuszki! No i nie miał argumentu i mogę mu zacząć pokazywać te, które już kupiłam i zachomikowałam
anusiak-białystok
Hehehe no to teraz męża na zakupy "wyprawkowe" musisz zabrać
awru
udało mi się co prawda zostały już małe rozmiary ale coś tam jeszcze wygrzebałam - całe 7 sztuk hehe
a tak z innej beczki to mam pytanie, głównie do doświadczonych wcześniejszą ciążą mam - czy piersi wam rosły całą ciążę? czy może urosły raz a później już tylko po porodzie??
muszę wymienić staniki bo w stare się nie bardzo mieszczę i nie bardzo wiem co zrobić.. kupić takie na teraz czy raczej trochę większe bo być może jeszcze mi piersi urosną do końca ciąży
a tak z innej beczki to mam pytanie, głównie do doświadczonych wcześniejszą ciążą mam - czy piersi wam rosły całą ciążę? czy może urosły raz a później już tylko po porodzie??
muszę wymienić staniki bo w stare się nie bardzo mieszczę i nie bardzo wiem co zrobić.. kupić takie na teraz czy raczej trochę większe bo być może jeszcze mi piersi urosną do końca ciąży
pokaż fotoudało mi się co prawda zostały już małe rozmiary ale coś tam jeszcze wygrzebałam - całe 7 sztuk hehe
reklama