reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ooooo a w którym miejscu leżały/wisiały bo w piątek przeszłam chyba 3 razy w tę i z powrotem dział dziecięcy i nie znalazłam :sorry:

Przy wejściu(od strony Media Markt stoją kosze z poduszkami,zasłonami itp, a 3 lub 4 kosz od wejścia ma kapcie dziecięce i właśnie tam są te śpioszki.Przebrane, ale coś znaleźć można ;-)

Zdjęcie

(śpioszki i pajacyk kupione w Auchan)

Ostatnia edycja:
kurcze niektóre na prawdę super!! chyba normalnie jutro pojadę i poszukam jeszcze raz bo z takiej ceny grzech nie skorzystać.. a mówiłam mężowi żeby szukać na promocjach :cool2:

Hahahaha, aniusiak- białystok, dzięki że wkleiłaś to zdjęcie!:happy: Mąż właśnie wszedł do pokoju z tekstem, że "chyba mnie zdradzasz na tym internecie", a ja mu pokazałam zdjęcie i mówię- wiedzisz, dziewczyny już kupują ciuszki!:-D No i nie miał argumentu i mogę mu zacząć pokazywać te, które już kupiłam i zachomikowałam:-D

udało mi się :-D co prawda zostały już małe rozmiary ale coś tam jeszcze wygrzebałam - całe 7 sztuk hehe

a tak z innej beczki to mam pytanie, głównie do doświadczonych wcześniejszą ciążą mam - czy piersi wam rosły całą ciążę? czy może urosły raz a później już tylko po porodzie??
muszę wymienić staniki bo w stare się nie bardzo mieszczę i nie bardzo wiem co zrobić.. kupić takie na teraz czy raczej trochę większe bo być może jeszcze mi piersi urosną do końca ciąży :sorry:

reklama
Do góry