reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ooooo a w którym miejscu leżały/wisiały bo w piątek przeszłam chyba 3 razy w tę i z powrotem dział dziecięcy i nie znalazłam :sorry:

Przy wejściu(od strony Media Markt stoją kosze z poduszkami,zasłonami itp, a 3 lub 4 kosz od wejścia ma kapcie dziecięce i właśnie tam są te śpioszki.Przebrane, ale coś znaleźć można ;-)

Zdjęcie

(śpioszki i pajacyk kupione w Auchan)

Ostatnia edycja:
kurcze niektóre na prawdę super!! chyba normalnie jutro pojadę i poszukam jeszcze raz bo z takiej ceny grzech nie skorzystać.. a mówiłam mężowi żeby szukać na promocjach :cool2:

Hahahaha, aniusiak- białystok, dzięki że wkleiłaś to zdjęcie!:happy: Mąż właśnie wszedł do pokoju z tekstem, że "chyba mnie zdradzasz na tym internecie", a ja mu pokazałam zdjęcie i mówię- wiedzisz, dziewczyny już kupują ciuszki!:-D No i nie miał argumentu i mogę mu zacząć pokazywać te, które już kupiłam i zachomikowałam:-D

udało mi się :-D co prawda zostały już małe rozmiary ale coś tam jeszcze wygrzebałam - całe 7 sztuk hehe

a tak z innej beczki to mam pytanie, głównie do doświadczonych wcześniejszą ciążą mam - czy piersi wam rosły całą ciążę? czy może urosły raz a później już tylko po porodzie??
muszę wymienić staniki bo w stare się nie bardzo mieszczę i nie bardzo wiem co zrobić.. kupić takie na teraz czy raczej trochę większe bo być może jeszcze mi piersi urosną do końca ciąży :sorry:

reklama
Do góry