piękne zdjęcia tylko nie znalazłam nigdzie bodziaków
reklama
wyskakuje: Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp.już poprawiam ;-)
no pięknie!!
jakie to rozmiary?
awru
Fanka BB :)
jedne to 56 a reszta to 62 i 74 więc za bardzo nie poszalałam niestety.. głównie były same 50 w porywach do 62 więc nie miałam w czym wybierać.. a poza tym było mnóstwo różowych ale stwierdziłam, że o ile dziewczynkę można ubrać na niebiesko to chłopiec w różu może wyglądać dziwnie hehe
Ostatnia edycja:
estragon
mamusia synusia:P
a poza tym było mnóstwo różowych ale stwierdziłam, że o ile dziewczynkę można ubrać na niebiesko to chłopiec w różu może wyglądać dziwnie hehe
tak samo uważam, chłopak w różu, jednak skusiłam się na 2 różowe ze względu na większy rozmiar, bo chyba 68 albo 70.
A w ogóle u Was są troszkę inne wzory niż u mnie, żyrafki się tylko powtarzają
anusiak-białystok
Żyrafy są świetne (jak już mówiłam, mam na nie "fazę")
awru gratuluję udanego "polowania" :-)
Ja dzisiaj zaszłam do osiedlowego "szmateksu" fajne nawet ciuszki mieli(pajacyki,spioszki itp) poczekam pare dni jak będzie taniej i normalnie zajrzę.Ostatnio za bolerko zapłaciłam 1,30zł....
awru gratuluję udanego "polowania" :-)
Ja dzisiaj zaszłam do osiedlowego "szmateksu" fajne nawet ciuszki mieli(pajacyki,spioszki itp) poczekam pare dni jak będzie taniej i normalnie zajrzę.Ostatnio za bolerko zapłaciłam 1,30zł....
Ostatnia edycja:
anusiak-białystok
Świetne bluzy! No właśnie tylko, ze już "podzielone" na dziewczęce i chłopięce...ale ja tam kupuję!
Żyję w głebokim przekonaniu, ze będzie najpierw córka, potem syn, więc zawsze się przydadzą
Żyję w głebokim przekonaniu, ze będzie najpierw córka, potem syn, więc zawsze się przydadzą
reklama
zawsze będzie można się wymienić albo odsprzedać innej majówcetak samo uważam, chłopak w różu, jednak skusiłam się na 2 różowe ze względu na większy rozmiar, bo chyba 68 albo 70.
A w ogóle u Was są troszkę inne wzory niż u mnie, żyrafki się tylko powtarzają