reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja jak ja pierwszy raz zobaczylam i dowiedzialam sie ile kosztuje to zaczelam sie smiac bo zeby chociaz szczegolnie ladna byla a nie jest ;P ale z czasem zaczela mi sie podobac no i faktycznie duzym plusem jest naturalne tworzywo i to ze dziecko sobie nia krzywdy nie zrobi. nie wiem jak w innych miejscach ale u mojego malza sprzedaja ja w zestawie z taka drewniana ramka wygladajaca jak sztalugi, wkleja sie tam zdjecie dziecka i wpisuje jakies informacje. swietna rzecz nawet na prezent dla maluszka.

reklama
Nataliak, to może rzuć linkiem, to chętne (ja:p) się zaopatrzą i wesprą mężową firmę:-) A i czekamy na linki do nocnej koszuli z boćkiem;-)

zyrafki w wawie mozna kupic w ksiegarnio-kawiarni 'czuly barbarzynca' na dobrej. jest tam tez masa ambitnych ksiazeczek dla maluchow (w tym kilka ich wlasnego wydawnictwa) a takze zabawki z kalimby (Kalimba : zabawne zabawki do zabawy : funny toys to have fun with) i czasem rozne handmade ktore ktos przynosi w komis (jak ten moj kicius ze zdjecia). ogolnie jest to miejsce przyjazne dzieciom. w kazda niedziele rano odbywaja sie tam 'czule czytanki' czyli zjawia sie masa maluchow i jakis znany aktor czyta im bajki. maja pyszna kawe i herbate oraz ciasto i niesamowita atmosfere. i info dla gadzeciarzy: jest to jedno z zaledwie kilku miejsc w kraju gdzie mozna kupic notesy i kalendarze 'moleskine' (Moleskine ® - Legendary notebooks). to tyle reklamy :p

Załączniki

• kot.jpg
    kot.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 20
Jak ktoś ma schizę to może sobie kupić coś takiego: :-D

NetraBaby Bezprzewodowy monitor temperatury z alarmem gorączki

Jeszcze kilka takich wynalazków - monitorów ( oddechu, gorączki, bicia serca, niań itp) do umieszczenia na łóżeczku albo na dziecku i każde niemowle będzie leżało w swoim łóżeczku jak na OIOMie - podłączone pod wszelką aparaturę monitorującą i pod nakręcaną karuzelą z której lecą metalowe ząbki ( choć zawsze można zamontować czujnik obecności metalu :tak:) :-D:-D:-D

Dziewczyny, HELP- czy w tym wątku były takie "wykazy" czego i ile zdaniem doświadczonych mam trzeba mieć?? Bo ja właśnie zliczyłam swój dobytek i nie jestem pewna czego powinnam dokupić:baffled::confused::baffled::confused:

Aldonata, tylko, ze w tym artykule pisalo, zeby na Allegro wlasnie ich nie kupowac, bo podrobki moga byc, czyli made in China i wcale ani to naturalne nie bedzie, ani recznie robione, a roznica w cenie moim zdaniem nie jest powalajaca. Tam sa wymienione sklepy, ktore sprzedaja oryginalne. Ale moze i naprawde oryginalna jest. Moze ktos we Francji taniej kupil, bo u nas oryginalne taniej chodza i teraz troche drozej niz kupil na Allegro sprzedaje. Ale ryzyko jakies jest.

Dziewczyny, HELP- czy w tym wątku były takie "wykazy" czego i ile zdaniem doświadczonych mam trzeba mieć?? Bo ja właśnie zliczyłam swój dobytek i nie jestem pewna czego powinnam dokupić:baffled::confused::baffled::confused:

ja kilka razy wklejalam z mamopedii artykuly:
Wyprawka - co kupować? - Mamopedia.pl - Największa encyklopedia dla mam.
Wyprawka- lista zakupów - Mamopedia.pl - Największa encyklopedia dla mam.

mysle ze google beda pomocne, na pewno znajdzie sie kilka stron z taka lista, jak znajdziesz cos ciekawego to sie podziel ;)
ja i tak mam wszystkiego za duzo jesli chodzi o ciuszki wiec juz nawet nie zerkam na te listy, interesuje mnie tylko ile czego zabrac do szpitala.

reklama
Aldonata, tylko, ze w tym artykule pisalo, zeby na Allegro wlasnie ich nie kupowac, bo podrobki moga byc, czyli made in China i wcale ani to naturalne nie bedzie, ani recznie robione, a roznica w cenie moim zdaniem nie jest powalajaca. Tam sa wymienione sklepy, ktore sprzedaja oryginalne. Ale moze i naprawde oryginalna jest. Moze ktos we Francji taniej kupil, bo u nas oryginalne taniej chodza i teraz troche drozej niz kupil na Allegro sprzedaje. Ale ryzyko jakies jest.

Z tej aukcji zyrafke mozna odebrac w ich sklepie w Poznaniu wiec mysle ze z oryginalnościa jest ok.

Do góry