reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Nataliak, ja mam fisher price z rybkami i są na niej przełączniki. Albo kręcą się rybki bez muzyczki, albo kręcą się z muzyczką, albo pali się samo światełko bez muzyczki, albo wszystko na raz.
N
nataliak
Gość
ale jak swiatelko bez muzyczki to karuzelka i tak sie kreci prawda?
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
chyba tak , ale nie do końca pamiętam, bo nie używam jej od roku prawie roku.
aldonta
Fanka BB :)
Ja kupilam karuzele z rybkami http://photos02.allegroimg.pl/photos/oryginal/873/16/32/873163224
tylko tyle ze bez pilota, kosztowala 30 zl + koszt przesylki:-)
no fajna cena !1 )) a pilot....e tam
Ten link co wkleilam z tymi karuzelami z fisher price z drugiej reki, to tam sie nie podbija, to juz taka stala cena, pisze, ze takich za 5 euro jest 4 sztuk. Kto pierwszy ten lepszy.;-)
JusteMe, te zyrafe ma tu chyba kazde dziecko, albo prawie kazde. Moj syn taka ma i drugiemu tez kupie. Razem z pierwszym smoczkiem pamiatki do trzymania przez cale zycie. A te 60 zl to pewnie za te naturalna gume i reczna robote. Ale u nas w promocji kosztuje 7,57 euro, a wczesniej byla po 8,90 euro i pisze, ze jest marki Vulli, a wiec chyba nie oszustwo?
Jeux et Jouets : Sophie la Girafe Vulli
JusteMe, te zyrafe ma tu chyba kazde dziecko, albo prawie kazde. Moj syn taka ma i drugiemu tez kupie. Razem z pierwszym smoczkiem pamiatki do trzymania przez cale zycie. A te 60 zl to pewnie za te naturalna gume i reczna robote. Ale u nas w promocji kosztuje 7,57 euro, a wczesniej byla po 8,90 euro i pisze, ze jest marki Vulli, a wiec chyba nie oszustwo?
Jeux et Jouets : Sophie la Girafe Vulli
N
nataliak
Gość
agate a czy faktycznie maluchy tak bardzo lubia ta zyrafke?
Zajrzalam teraz po ile chodzi w Carrefour, bo u nas w supermarketach sprzedaja oryginalne. Bo my synowi wlasnie w Carrefour kiedys kupowalismy. I w Carrefour sama zyrafa kosztuje 9,90 euro, czyli troche u was zdzieraja. Kupie w Carrefour, przynajmniej gwarancja, ze napewno oryginalne. A roznica w cenie niewielka.
Sophie la girafe - VULLI - Sophie en boîte cadeau - Carrefour.fr
I sa za 19.90 euro dodatkowo z gruchawka z zyrafa i ksiazeczka.
Coffret naissance Sophie la girafe - VULLI - Sophie + hochet + livre éveil - Carrefour.fr
Sophie la girafe - VULLI - Sophie en boîte cadeau - Carrefour.fr
I sa za 19.90 euro dodatkowo z gruchawka z zyrafa i ksiazeczka.
Coffret naissance Sophie la girafe - VULLI - Sophie + hochet + livre éveil - Carrefour.fr
Lubia, szczegolnie gryzc. No wiesz jak to gumowa, piszczaca zabawka, niemowlaki takie lubia. No i ksztalt ma taki, ze latwo ja malymi raczkami trzymac. Mi to sie podoba to, ze z naturalnych zrobiona, to jak dzieci gryza to przynajmniej nie jakies toksyny. Jak te rozne chinskie, niewiadomo z czego robione i czym farbowane.
reklama
aldonta
Fanka BB :)
Lubia, szczegolnie gryzc. No wiesz jak to gumowa, piszczaca zabawka, niemowlaki takie lubia. No i ksztalt ma taki, ze latwo ja malymi raczkami trzymac. Mi to sie podoba to, ze z naturalnych zrobiona, to jak dzieci gryza to przynajmniej nie jakies toksyny. Jak te rozne chinskie, niewiadomo z czego robione i czym farbowane.
tu żyrafka za 55 zł , wysyłak gratis.....
ŻYRAFA SOPHIE VULLI - WYSYŁKA GRATIS !!!!!! (887694656) - Aukcje internetowe Allegro