reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Z tego linka najbardziej rozwalił mnie synek - Alanek Górniakowej - w tym wieku bawi się gumową piszczałką????:-D

reklama
Nataliak, ja mam fisher price z rybkami i są na niej przełączniki. Albo kręcą się rybki bez muzyczki, albo kręcą się z muzyczką, albo pali się samo światełko bez muzyczki, albo wszystko na raz.

Ten link co wkleilam z tymi karuzelami z fisher price z drugiej reki, to tam sie nie podbija, to juz taka stala cena, pisze, ze takich za 5 euro jest 4 sztuk. Kto pierwszy ten lepszy.;-)

JusteMe, te zyrafe ma tu chyba kazde dziecko, albo prawie kazde. Moj syn taka ma i drugiemu tez kupie. Razem z pierwszym smoczkiem pamiatki do trzymania przez cale zycie. A te 60 zl to pewnie za te naturalna gume i reczna robote. Ale u nas w promocji kosztuje 7,57 euro, a wczesniej byla po 8,90 euro i pisze, ze jest marki Vulli, a wiec chyba nie oszustwo?

Jeux et Jouets : Sophie la Girafe Vulli

Zajrzalam teraz po ile chodzi w Carrefour, bo u nas w supermarketach sprzedaja oryginalne. Bo my synowi wlasnie w Carrefour kiedys kupowalismy. I w Carrefour sama zyrafa kosztuje 9,90 euro, czyli troche u was zdzieraja. Kupie w Carrefour, przynajmniej gwarancja, ze napewno oryginalne. A roznica w cenie niewielka.

Sophie la girafe - VULLI - Sophie en boîte cadeau - Carrefour.fr

I sa za 19.90 euro dodatkowo z gruchawka z zyrafa i ksiazeczka.

Coffret naissance Sophie la girafe - VULLI - Sophie + hochet + livre éveil - Carrefour.fr

Lubia, szczegolnie gryzc. :-DNo wiesz jak to gumowa, piszczaca zabawka, niemowlaki takie lubia. No i ksztalt ma taki, ze latwo ja malymi raczkami trzymac. Mi to sie podoba to, ze z naturalnych zrobiona, to jak dzieci gryza to przynajmniej nie jakies toksyny. Jak te rozne chinskie, niewiadomo z czego robione i czym farbowane.

reklama
Lubia, szczegolnie gryzc. :-DNo wiesz jak to gumowa, piszczaca zabawka, niemowlaki takie lubia. No i ksztalt ma taki, ze latwo ja malymi raczkami trzymac. Mi to sie podoba to, ze z naturalnych zrobiona, to jak dzieci gryza to przynajmniej nie jakies toksyny. Jak te rozne chinskie, niewiadomo z czego robione i czym farbowane.

tu żyrafka za 55 zł , wysyłak gratis.....
ŻYRAFA SOPHIE VULLI - WYSYŁKA GRATIS !!!!!! (887694656) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry