reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
86zł czyli chyba w normie.. tyle, że odbiorę ją osobiście więc oszczędzam na kosztach przesyłki ;-)
zastanawiałam się właśnie nad tym silniczkiem ale te nakręcane chyba też nie są mega ciche.. mam nadzieję, że mimo tego małego mankamentu sprawi się super :-)
ok, już doczytałam ;-)

Dziewczyny moze ktoras skorzysta Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro Ja u niego kupila kocyki, ale nie wiem czy sie do czegokolwiek nadaja bo jeszcze nie przyszly;-)

niezbyt ciekawie jakościowo wyglądaja.... zreszta ja kupilam dwa kocyki na allegro i stwierdzilam ze nigdy wiecej ;/ troche sie zawiodłam i teraz wole sama dotknąc, zobaczyc.... Przynajmniej w temacie kocyków ;) bo ubranka jak najbardziej dalej zamawiam ;)

Cześc majówki

Justme - ładne zakupki. Ja podobny - bawełniany kocyk a właśiwie to jest taki pled - kupiłam w 5-10-15, też są promocje - 19 zł, ale jest 100x100. W każdym razie fajny wybór bo bardzo mi się podoba ten bawełniany kocuś. :tak: Wyprawka też śliczniusia - ja do minimundo na razie nie wchodzę bo po obejrzeniu aukcji jestem chora a ubranek mam już pod sufit niemalże i teraz jak skompletowałam wszystko z górką to dowiedziałam się że dostanę jeszcze używane ubranka z Niemiec :shocked2:

Co do podwójnego pieluchowania - to o tym decyduje lekarz a nie położna czy jakas publikacja. Podwójne pieluchowanie stosuje się jak dziecko ma problemy z bioderkami, stawami czy panewkami - zwykle np jest stosowane jak dziecko było ułożone pośladkowo do porodu - zwłaszcza dziewczynki. I mam nadzieję ze to nie nastąpi u mnie bo nie wyobrażam sobie podwójnego pieluchowania latem - chyba bym się zapłakała :tak:

...a ja zorientowałam się, że tak dalece starałam sie nie wariować z malutkimi ubrankami, że mam właśnie niewiele na 56. Więc czasami pozwalam sobie na jakiś zakup;-)

reklama
Do góry