reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dziewczyny mam 1 pytanko do dziewczyn co już mają dziecko. Czy po porodzie używałyście tetrowych pieluch czy tylko pampersy? Bo ja chce tylko pampersy, ale moja teściowa żyje jeszcze w czasach co nie było takiego luksusu:-) i mi gada , że mi kupi takie pieluchy. A ja w sobie jak chcesz to kup, ale i tak nie będą zużyte :dry:.
Ech, teściówkowe mądrości:baffled: Ja mam jedną pieluchę tetrową tysiąckrotnie praną po samej sobie. Jest wręcz idealna do.... czyszczenia okularów, nie ma nic lepszego:-D:-D:-D

Magda, dobrze wiedzieć, jak mąż wróci z pracy to mu każe rozkręcić używaną karuzelę którą obdarowała mnie siostra:confused:. I tak jak pisze lenkaa, zapisz to w dziale "Polecam - odradzam":tak:

farciara :p te z misiami ciagle ktos podbija na aukcjach i sie konczy prawie stowka.
a czy ktos wie jak wlaczyc bez pilota sam projektor albo sama muzyczke tak zeby zabawki sie nie krecily?

Żeby zabawki się nie kręciły doczepiłam siostrzeńcom na karuzeli dodatkowy haczyk na który przewieszałam zabawki jak chciałam samą muzyczkę:-)
Wtedy haczyk orginalny się kręcił a zabawki nie

To pewnie zależy od producenta, dają albo nie dają przełączniki do tego. Bo ta moja nie miała światła tylko muzykę i kręcące zabawki

reklama
Do góry