reklama
aldonta
Fanka BB :)
Estragon fakt, bo gdyby to bylo 400 za wszystko, czyli 100 euro, to bardzo tanio. I bym chyba 3 na zmiane kupila.;-)Posciel sliczna, a 100 euro, za te 3 czesci, to taka normalna cena, jak za takie cudownosci.
normalna??? nie no jak dla mnie za wysoko...... za 150 zł ogladałam ładny komplet posciel + poszeweczki + ochraniacz
lenkaa*
Mi się podoba pościel - ale cena jest powalająca-szkoda kasy - no i przesylkę ze Stanów trzeba doliczyć. Ale jakby np sprzedawali sam ochraniacz z tych pośieli to bym się skusiła bo jest fajny - na całe łóżeczko i nawet jak nie byłby podobny wrorem do kupionej gdzieś indziej pościeli to i tak pewnie fajnie by się komponował - zwłaszcza te a'la patchworkowe wzorki
Estragon fakt, bo gdyby to bylo 400 za wszystko, czyli 100 euro, to bardzo tanio. I bym chyba 3 na zmiane kupila.;-)Posciel sliczna, a 100 euro, za te 3 czesci, to taka normalna cena, jak za takie cudownosci.
lenkaa*
Komi nie zapominaj ze oni w euro zarabiają i to już jest inna bajka
A ja znalazłam fajny łuk dla malucha do fotelika samochodowego i wózka - chyba się skuszę - zwłaszcza na dłuższe podroże samochodowe
sklep.dzidzio.pl -> Łuk z zabawkami TROPICAL TL1401700460, Tiny Love
A ja znalazłam fajny łuk dla malucha do fotelika samochodowego i wózka - chyba się skuszę - zwłaszcza na dłuższe podroże samochodowe
sklep.dzidzio.pl -> Łuk z zabawkami TROPICAL TL1401700460, Tiny Love
wiem wiem ze w euro ale kurcze tylko pozazdroscic
myslisz ze sie przyda tobie cos takiego?
ja wiem ze u mego synka kazde wyjsie na dwor do skonczonego 7 miesiaca bylo to spanie nawet i po 3 godz,tak samo jazda autem kazda byla przespana:-) a juz jak synek siedzial w wozku to interesowal sie swiatem i ludzmi
ja wiem ze u mego synka kazde wyjsie na dwor do skonczonego 7 miesiaca bylo to spanie nawet i po 3 godz,tak samo jazda autem kazda byla przespana:-) a juz jak synek siedzial w wozku to interesowal sie swiatem i ludzmi
reklama
lenkaa*
wiem wiem ze w euro ale kurcze tylko pozazdroscic
Nie wiem czy się przyda - o wyjściach na dwór z wózkiem i tym raczej nie myślałam bo też zakładam że będzie spał - raczej podróże samochodem - a szykuje nam się podróż nad morze w lipcu - to jest 8 godzin jazdy - nie sądzę żeby przespał całą i może będzie koniecznośc zabawiania. Zawsze lepiej mieć coś takiego pod ręką w razie czego - tym bardziej że tam można podczepić ulubione zabawki malucha do tego pałąką - jakby te mu się nie spodobały. Cena też nie jest kładąca..