reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Czy któraś mama używała wkładek laktacyjnych lovi? Bo piszą że mają żelujący wkład (jak pampers i always :-D)więc powinny fajnie zabezpieczać przed przeciekaniem mleka - tylko czy przepuszczają powietrze :confused:.

LOVI

reklama
wow, ciekawy wynalazek :D i cenowo tez daje rade. trzeba poszukac w necie opinii w takim razie :)
a stronka taka fajna ze az sie chce wszystko od nich kupic ;P

Te komlety pościeli śliczności..... Mój typ to nr 19 ;))) Ale szkoda ze nie można wybrać, jakie elementy się chce, bo część to zbedne gadzety jak dla mnie ;/ niestety nie bedziemy miec calkowicie oddzielnego pokoju dla malenstwa...

Czy któraś z was kupowała naklejki na ścianę do pokoju dziecięcego? Interesuje mnie zwłaszcza to, czy da się je solidnie przykleic, czy nie odstaja, nie odklejaja sie same.

kurcze 400 zl za posciel:szok::szok::szok::szok::szok:

a nigdy w zyciu:-)

ja kupuje tylko poszewke na kolderke na podyszke,ochraniacz na szczebelki i przybornik i to wsio:-)

reklama
Komi, Shyangel ja też kupię taki zestaw pościelowy jak wy... dwa komplety 3-częściowe i 1 dwuczęściowy oraz przybornik na łóżeczko... na początku zastanawiałam się czy nie mało ale stwierdziłam że wystarczy, do tego z 5 prześcieradeł bo z tym róznie bywa...

Do góry