reklama
N
nataliak
Gość
wow, ciekawy wynalazek i cenowo tez daje rade. trzeba poszukac w necie opinii w takim razie
a stronka taka fajna ze az sie chce wszystko od nich kupic ;P
a stronka taka fajna ze az sie chce wszystko od nich kupic ;P
tysia123
Fanka BB :)
Te komlety pościeli śliczności..... Mój typ to nr 19 )) Ale szkoda ze nie można wybrać, jakie elementy się chce, bo część to zbedne gadzety jak dla mnie ;/ niestety nie bedziemy miec calkowicie oddzielnego pokoju dla malenstwa...
Czy któraś z was kupowała naklejki na ścianę do pokoju dziecięcego? Interesuje mnie zwłaszcza to, czy da się je solidnie przykleic, czy nie odstaja, nie odklejaja sie same.
Czy któraś z was kupowała naklejki na ścianę do pokoju dziecięcego? Interesuje mnie zwłaszcza to, czy da się je solidnie przykleic, czy nie odstaja, nie odklejaja sie same.
Pewnie sam kupił, że niby zainteresowanie jest, hehe;-)
Oleśka, pewnie masz rację!
Tiger, niezła kolekcja!
A co do tej strony LOVI to faktycznie wszystko jest super... ja jestem właśnie na etapie zastanawiania się między nimi a Tommee Tippee...
Agnieszka77
Fanka BB :)
Ja w przyszłą niedzielę chciałam (tzn.za tydzień),nie wiem jak to będzie jeszcze,ale jak coś,możemy się zgadać;-)Jak chcesz to możemy razem sobie pojechać, no chyba, że masz inny plan (np jechać z lubym) to nie nalegam
Świat Dziecka : PRINCE LIONHEART : Ochraniacz przeciwsłoneczny na wózek
szukałam w necie dystrybutora Tommee Tippee- i na jego stronie znalazłam fajną rzecz na lato. Tylko nie jestem pewna czy i w jakim stopniu, będziemy w lecie korzystać ze spacerówek...
szukałam w necie dystrybutora Tommee Tippee- i na jego stronie znalazłam fajną rzecz na lato. Tylko nie jestem pewna czy i w jakim stopniu, będziemy w lecie korzystać ze spacerówek...
Ja kochana podzielam Twoje zdanie. Mam zamiar dokonac identycznego zakupu jeśli chodzi o komplet dziecięcej pościeli..........i nic więcejkurcze 400 zl za posciel
a nigdy w zyciu:-)
ja kupuje tylko poszewke na kolderke na podyszke,ochraniacz na szczebelki i przybornik i to wsio:-)
reklama
Komi, Shyangel ja też kupię taki zestaw pościelowy jak wy... dwa komplety 3-częściowe i 1 dwuczęściowy oraz przybornik na łóżeczko... na początku zastanawiałam się czy nie mało ale stwierdziłam że wystarczy, do tego z 5 prześcieradeł bo z tym róznie bywa...