reklama
Sama do siebie piszę chyba
Ale zobaczcie na to, jak już odwiedzicie ten wątek. Może któraś się skusi - 100 pln za 5 kg markowej z Anglii:
ODZIEŻ UŻYWANA DZIECIĘCA H&M, NEXT,CARTERS (877525868) - Aukcje internetowe Allegro
Ale zobaczcie na to, jak już odwiedzicie ten wątek. Może któraś się skusi - 100 pln za 5 kg markowej z Anglii:
ODZIEŻ UŻYWANA DZIECIĘCA H&M, NEXT,CARTERS (877525868) - Aukcje internetowe Allegro
Tiger,
u tego sprzedawcy sa tez komplety bardziej tradycyjne i bardziej dziewczyńskie na innych aukcjach
Mężu sie podobają wiec kto wie mówi, ze to dużo kasy ale bidak nie wie że wiekszośc poscieli tyle kosztuje..
u tego sprzedawcy sa tez komplety bardziej tradycyjne i bardziej dziewczyńskie na innych aukcjach
Mężu sie podobają wiec kto wie mówi, ze to dużo kasy ale bidak nie wie że wiekszośc poscieli tyle kosztuje..
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Fajne, tylko ciekawe jak inne rzczy z tych 5 kg.
Co do twoich, superanckie. Już pisałam, że chętnie bym coś kupiła dla bejbika, ale mam tyle ciuchów, a ponoć jeszcze dostanę, że musiałabym na łeb upaść, żeby coś dokupić.
Co do twoich, superanckie. Już pisałam, że chętnie bym coś kupiła dla bejbika, ale mam tyle ciuchów, a ponoć jeszcze dostanę, że musiałabym na łeb upaść, żeby coś dokupić.
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Przyznawać się która dostała dziś kasę z ZUS-u i zaszalała? ;-);-);-)Nooo, Kochane, ale znalazl się jakiś chętny na pajacyka u tego Sprzedawcy. Zobaczcie same:
BLACKSHOP! FERRARI! ŚPIOSZKI! CUDOWNE! POLECAMY! (873490966) - Aukcje internetowe Allegro
Lans, czy ma taki moto zapał i ku...ę kasy? Może mnie zaadoptować
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Pewnie sam kupił, że niby zainteresowanie jest, hehe;-)
awru
ZAKOCHAŁAM SIĘ: :-):-):-):-)
NOWOSC DUZY WYBOR KOLEKCJI POSCIEL DZIECIECA 9 el (878273852) - Aukcje internetowe Allegro
oj i ja tu znalazłam kilka kpl, które baaaaaaaaardzo mi się podobają.. ale moim zdnaniem w zestawie jest za dużo elementów.. trochę szkoda kasy na falbanki, których nigdy nie założę..
dobrze, że ma tego więcej bo inaczej taka okazja przeszła bym nam koło nosaNooo, Kochane, ale znalazl się jakiś chętny na pajacyka u tego Sprzedawcy. Zobaczcie same:
BLACKSHOP! FERRARI! ŚPIOSZKI! CUDOWNE! POLECAMY! (873490966) - Aukcje internetowe Allegro
Tiger ciuszki super - to się młoda będzie lansić
Tiger śłiczne ciuszkiBędzie mała strojnisia:-)
Estragon fajne kołyski, szczególnie ta druga mi się spodobała;-)
A ja dziś wyrżnęłabym jak długaDobrze ze szłam z mężem i mnie trzymał za rękę, bo chyba bym nawet sama nie wstała późniejChodniki niby odśnieżone ale szliśmy taką mała uliczką i w pewnym momencie pod śniegiem taki lód że hejMasakra, ja chcę już wiosnę
Estragon fajne kołyski, szczególnie ta druga mi się spodobała;-)
A ja dziś wyrżnęłabym jak długaDobrze ze szłam z mężem i mnie trzymał za rękę, bo chyba bym nawet sama nie wstała późniejChodniki niby odśnieżone ale szliśmy taką mała uliczką i w pewnym momencie pod śniegiem taki lód że hejMasakra, ja chcę już wiosnę
magda102
Wow kochana czadowe i to za takie grosze!!!Nooo kochane!!! Mam kolejną rewelację z allegro- do kompletu z tym wózkiem za 12 000!
Zobaczcie same
BLACKSHOP! FERRARI! DELIKATNE! CUDNE! POLECAMY! (870717340) - Aukcje internetowe Allegro
Ja dziś lekko poszalałam. Jak mi się uda zrobię jutro fotki i wstawię. Jedno z kilku rzeczy robi za hiciora w domu, jest coś takiego na zameczek z dodatkowymi napkami, dzięki którym można zrobić coś w rodzaju śpiworka lub jakiejś innej konstrukcji, której jeszcze nie opanowałam. Cudeńko różowo - białe, z takiego materiału niby miśkowatego, czasem spotyka się szlafroczki dla maluchów z tego.... Mój Kamil się w to pozawijał, wcześniej się rozebrał i stwierdził, że to jest super milusińskie hihi nawet ten róż mu nie przeszkadzał, którego nie znosi hihihi
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja chciałam pochwalic sie wam co wczoraj mój mezus kupił;ale nie jestem w stanie sie tym teraz zajac tzn zrobic zdjecie...bo wije sie z bólu...znowu noc nieprzespana!!!!:-(