reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Eeee, fotki nie oddają uroku i koloru. Co prawda ja też ładnych zdjęć robić nie umiem, poza tym chyba za dużo je zmniejszam, ale nie chcę zawalać za bardzo BB

reklama
Tiger,

u tego sprzedawcy sa tez komplety bardziej tradycyjne i bardziej dziewczyńskie na innych aukcjach ;)

Mężu sie podobają wiec kto wie ;) mówi, ze to dużo kasy ale bidak nie wie że wiekszośc poscieli tyle kosztuje..

Fajne, tylko ciekawe jak inne rzczy z tych 5 kg.
Co do twoich, superanckie. Już pisałam, że chętnie bym coś kupiła dla bejbika, ale mam tyle ciuchów, a ponoć jeszcze dostanę, że musiałabym na łeb upaść, żeby coś dokupić.

oj i ja tu znalazłam kilka kpl, które baaaaaaaaardzo mi się podobają.. ale moim zdnaniem w zestawie jest za dużo elementów.. trochę szkoda kasy na falbanki, których nigdy nie założę..

Nooo, Kochane, ale znalazl się jakiś chętny na pajacyka u tego Sprzedawcy. Zobaczcie same:
BLACKSHOP! FERRARI! ŚPIOSZKI! CUDOWNE! POLECAMY! (873490966) - Aukcje internetowe Allegro
dobrze, że ma tego więcej bo inaczej taka okazja przeszła bym nam koło nosa :-D

Tiger ciuszki super - to się młoda będzie lansić :-D:-D:-D

Tiger śłiczne ciuszki:tak:Będzie mała strojnisia:-)
Estragon fajne kołyski, szczególnie ta druga mi się spodobała;-)

A ja dziś wyrżnęłabym jak długa:wściekła/y:Dobrze ze szłam z mężem i mnie trzymał za rękę, bo chyba bym nawet sama nie wstała później:no:Chodniki niby odśnieżone ale szliśmy taką mała uliczką i w pewnym momencie pod śniegiem taki lód że hej:szok:Masakra, ja chcę już wiosnę:tak:

Nooo kochane!!! Mam kolejną rewelację z allegro- do kompletu z tym wózkiem za 12 000!
Zobaczcie same:-D
BLACKSHOP! FERRARI! DELIKATNE! CUDNE! POLECAMY! (870717340) - Aukcje internetowe Allegro
Wow kochana czadowe i to za takie grosze!!!

Ja dziś lekko poszalałam. Jak mi się uda zrobię jutro fotki i wstawię. Jedno z kilku rzeczy robi za hiciora w domu, jest coś takiego na zameczek z dodatkowymi napkami, dzięki którym można zrobić coś w rodzaju śpiworka lub jakiejś innej konstrukcji, której jeszcze nie opanowałam. Cudeńko różowo - białe, z takiego materiału niby miśkowatego, czasem spotyka się szlafroczki dla maluchów z tego.... Mój Kamil się w to pozawijał, wcześniej się rozebrał i stwierdził, że to jest super milusińskie hihi nawet ten róż mu nie przeszkadzał, którego nie znosi hihihi

reklama
ja chciałam pochwalic sie wam co wczoraj mój mezus kupił;ale nie jestem w stanie sie tym teraz zajac tzn zrobic zdjecie...bo wije sie z bólu...znowu noc nieprzespana!!!!:-(

Do góry