reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
A ja myślę o zakupie łóżeczka i wstawieniu go do pokoju małej z resztą jej mebelków a do naszej sypialni wzięlibyśmy małą kołyskę, żeby nie przestawiać łożeczka. I tak z nami by tylko spała w nocy a w dzień miałaby wszystko w swoim "królestwie";-) Tylko musiałabym znaleść jakaś niedrogą (do 100 zł max) żeby nie podwajać kosztów.

reklama
Nooo, Kochane, ale znalazl się jakiś chętny na pajacyka u tego Sprzedawcy. Zobaczcie same:
BLACKSHOP! FERRARI! ŚPIOSZKI! CUDOWNE! POLECAMY! (873490966) - Aukcje internetowe Allegro

Lans, czy ma taki moto zapał i ku...ę kasy? Może mnie zaadoptować ;))

Chrupcia, ale wygrzebałaś pościel, nono. Niektóre bardzo fajne.
Ogólnie jest mocno nowoczesna, ale niektóre mało dzieciowe.
Kupujesz jakąś?

aldonta, dziękuję za info o carters'ie. Zaraz luknę :)

A teraz uwaga, uwaga, chwalę się ja ubrankami. Jeansowa i różowa sukienusia jest jeszcze córach :)

Załączniki

• DSC_5941ubranka bb.jpg
    DSC_5941ubranka bb.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_5942 ubranka bb.jpg
    DSC_5942 ubranka bb.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_5943ubranka.jpg
    DSC_5943ubranka.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 40
  • ubranka bb.jpg
    ubranka bb.jpg