reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

he he racja,taka przejeta nowym czlonkiem ze o moim kawalerku zapomnialam,ma jeszcze ubranka,ale malo,ja miec w czym przebierac noz tylko np 3 pary spodni i pare bluzek,ale za tydzien juz bede miala ubranka:-) a dla malego chyba narazie nic nie bede kupowala bo przypomnialam sobie ze ja przeciez mam tyle ubranek po krystianku,dwa wilkei kartony az do brzucha w piewnicy stoja iw domu z 4 torebki:-D:-Dtzn torby

reklama
listonosz wlasnie przyniosl mi paczke z karuzelka z fisher price :D teraz musze kupic baterie bo chce ja jak najszybciej wyprobowac :D koty jeszcze nie zwrocily na nia uwagi bo sa zajete kartonem ale pewnie bedzie trzeba je odganiac o tych dyndajacych misiow.

No cóż, pewnie kotom też by się taka zabawka przydała:-)
W szkole rodzenia poruszany był właśnie temat zwierząt i Jeanette opowiadała, że trzeba zwrócić uwagę na to, żeby koty nie wskakiwały do łóżeczka, bo na pewno będą się kładły na maluchu, bo jest cieplutki:-D Opowiedziała też fajną historię- jej koleżanka urodziła dziecko, któregoś dnia coś sprzątała i nie usłyszała płaczącego dziecka. Więc jej kotka wskoczyła do łóżka, chwyciła dziecko za piętę (całe szczęście) i chciała je ZACIĄGNĄĆ do niedobrej mamy, żeby nakarmiła:-D:-D:-D

listonosz wlasnie przyniosl mi paczke z karuzelka z fisher price :D teraz musze kupic baterie bo chce ja jak najszybciej wyprobowac :D koty jeszcze nie zwrocily na nia uwagi bo sa zajete kartonem ale pewnie bedzie trzeba je odganiac o tych dyndajacych misiow.
karuzela jest super!!!!!!! ja kupilam tez uzywanan i tam facet zamontowal zasilacz i karuzela moze byc na prad lub na baterie:tak::tak:

bede musiala uwazac na te kocie potworki bo sa strasznie zafascynowane kazdym gadzetem dla dziecka, ostatnio zezarly kawalek sznurka od czapeczki niemowlecej!:p co do lozeczka to zobaczymy jak wyjdzie. znam ludzi ktorzy maja koty i pozwalaja im spac z dzieckiem w lozeczku. kot jest cieply i mruczy - dla dziecka to tez jest fajna sprawa. a nasze sa przyzwyczajone do spania w lozku, zwykle spia w nogach ale czasem nawet wchodza sobie pod koldre bo tak im cieplej. oczywiscie trzeba bedzie ich pilnowac przez jakis czas i obserwowac czy nic glupiego im do glowy nie przychodzi. w nocy na pewno bedziemy zamykac sypialnie przed kotami.

w czym pierzecie ciuszki dla maluszka?
Tak się przyzwyczaiłam, że do teraz piorę w płynie Lovela. U mnie akurat proszek średnio się wypłukiwał mimo podwójnego programu płukania. Z płynem nie mam takiego problemu. Ale jak dla mnie Lovela lepsza niż Jelp. Innych nie używałam.
Dziewczynki, a gdzie jest ten sklep? bo zamierzam weekendowo tam zawitać?
Piłsudskiego 135. Za zielonym zakładem wifamy skręcasz w prawo i w głębi jest wieeeelki sklep. Widać go z daleka.:-D:tak:

reklama
Do góry