he he racja,taka przejeta nowym czlonkiem ze o moim kawalerku zapomnialam,ma jeszcze ubranka,ale malo,ja miec w czym przebierac noz tylko np 3 pary spodni i pare bluzek,ale za tydzien juz bede miala ubranka:-) a dla malego chyba narazie nic nie bede kupowala bo przypomnialam sobie ze ja przeciez mam tyle ubranek po krystianku,dwa wilkei kartony az do brzucha w piewnicy stoja iw domu z 4 torebkitzn torby
reklama
N
nataliak
Gość
listonosz wlasnie przyniosl mi paczke z karuzelka z fisher price teraz musze kupic baterie bo chce ja jak najszybciej wyprobowac koty jeszcze nie zwrocily na nia uwagi bo sa zajete kartonem ale pewnie bedzie trzeba je odganiac o tych dyndajacych misiow.
No cóż, pewnie kotom też by się taka zabawka przydała:-)
W szkole rodzenia poruszany był właśnie temat zwierząt i Jeanette opowiadała, że trzeba zwrócić uwagę na to, żeby koty nie wskakiwały do łóżeczka, bo na pewno będą się kładły na maluchu, bo jest cieplutki Opowiedziała też fajną historię- jej koleżanka urodziła dziecko, któregoś dnia coś sprzątała i nie usłyszała płaczącego dziecka. Więc jej kotka wskoczyła do łóżka, chwyciła dziecko za piętę (całe szczęście) i chciała je ZACIĄGNĄĆ do niedobrej mamy, żeby nakarmiła
W szkole rodzenia poruszany był właśnie temat zwierząt i Jeanette opowiadała, że trzeba zwrócić uwagę na to, żeby koty nie wskakiwały do łóżeczka, bo na pewno będą się kładły na maluchu, bo jest cieplutki Opowiedziała też fajną historię- jej koleżanka urodziła dziecko, któregoś dnia coś sprzątała i nie usłyszała płaczącego dziecka. Więc jej kotka wskoczyła do łóżka, chwyciła dziecko za piętę (całe szczęście) i chciała je ZACIĄGNĄĆ do niedobrej mamy, żeby nakarmiła
karuzela jest super!!!!!!! ja kupilam tez uzywanan i tam facet zamontowal zasilacz i karuzela moze byc na prad lub na baterielistonosz wlasnie przyniosl mi paczke z karuzelka z fisher price teraz musze kupic baterie bo chce ja jak najszybciej wyprobowac koty jeszcze nie zwrocily na nia uwagi bo sa zajete kartonem ale pewnie bedzie trzeba je odganiac o tych dyndajacych misiow.
N
nataliak
Gość
bede musiala uwazac na te kocie potworki bo sa strasznie zafascynowane kazdym gadzetem dla dziecka, ostatnio zezarly kawalek sznurka od czapeczki niemowlecej! co do lozeczka to zobaczymy jak wyjdzie. znam ludzi ktorzy maja koty i pozwalaja im spac z dzieckiem w lozeczku. kot jest cieply i mruczy - dla dziecka to tez jest fajna sprawa. a nasze sa przyzwyczajone do spania w lozku, zwykle spia w nogach ale czasem nawet wchodza sobie pod koldre bo tak im cieplej. oczywiscie trzeba bedzie ich pilnowac przez jakis czas i obserwowac czy nic glupiego im do glowy nie przychodzi. w nocy na pewno bedziemy zamykac sypialnie przed kotami.
malina29
Mama debiutująca
Jak chcesz to możemy razem sobie pojechać, no chyba, że masz inny plan (np jechać z lubym) to nie nalegam
Dziewczynki, a gdzie jest ten sklep? bo zamierzam weekendowo tam zawitać?
Nooo kochane!!! Mam kolejną rewelację z allegro- do kompletu z tym wózkiem za 12 000!
Zobaczcie same
BLACKSHOP! FERRARI! DELIKATNE! CUDNE! POLECAMY! (870717340) - Aukcje internetowe Allegro
Zobaczcie same
BLACKSHOP! FERRARI! DELIKATNE! CUDNE! POLECAMY! (870717340) - Aukcje internetowe Allegro
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Hahaha ciekawe kogo na takie ciuszki stać (jak dla mnie wcale nie są ładne )
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Tak się przyzwyczaiłam, że do teraz piorę w płynie Lovela. U mnie akurat proszek średnio się wypłukiwał mimo podwójnego programu płukania. Z płynem nie mam takiego problemu. Ale jak dla mnie Lovela lepsza niż Jelp. Innych nie używałam.w czym pierzecie ciuszki dla maluszka?
Piłsudskiego 135. Za zielonym zakładem wifamy skręcasz w prawo i w głębi jest wieeeelki sklep. Widać go z daleka.Dziewczynki, a gdzie jest ten sklep? bo zamierzam weekendowo tam zawitać?
reklama
N
nataliak
Gość
pytanie o karuzelki fisher price: na jak dlugo starcza baterie?