reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
sporo! Ale do mojej "górki" jeszcze daleko;-)

A ja muszę się jeszcze pochwalić zakupem męża. SAM wybrał, zakupił i przytaszczył!!!

Załączniki

• IMG_0578.jpg
    IMG_0578.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 32
wow julinex niezły zapasik :-D
chrupcia ta koszulka w paski to przypadkiem nie ze Smyka? wydaje mi się, że widziałam dziś taką :yes:
my wczoraj po wizycie też od razu na zakupki.. za dużo nie kupiliśmy ale z pustymi rękoma też nie wyszliśmy.. zaraz zrobię fotki i też się będę chwalić hehe

chrupcia to zielone ze skunksem tez mam :) napis 'maly smierdziel' powala :D
a okrycie kapielowe dokladnie to samo. my mamy bezowe i zielone.

Aaaaaaaaaa, właśnie, moje drogie, pytanko mam: nie używaliśmy dotąd mikrofalówki i teraz zastanawiamy się nad kupnem- ze względu na bejbika. Poradźcie mi, czy faktycznie mikro sprawdza się przy podgrzewaniu jedzonka i mleka, czy spokojnie wszytsko załatwi mi podgrzewacz do butelek???

reklama
A to juz allegro - łapie jakies okazje narazie

Bodziaki carters'a - za 19 zł paczka/3 sztuki

Ale najbardziej dumna jestem z tego płaszczyka 12-18m - dojrzała malina - welurowy, jak nowy i kosztował jakies 7 zł :) nie mogłam sie mu oprzeć :)

Do góry