aldonta
Fanka BB :)
dla panienek.................. dzis w realu kupiłam dwa bodziaki z dł rekawkiem po 7 zł szt z HELLO KITTY....SŁODKIE.................. real ma przecen duzo....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dla panienek.................. dzis w realu kupiłam dwa bodziaki z dł rekawkiem po 7 zł szt z HELLO KITTY....SŁODKIE.................. real ma przecen duzo....
Ja też wybieram się do tego sklepu,bo muszę w wózki w realu zobaczyć;-)A ja jak zaczęłam przeglądać allegro w poszukiwaniu kocyków i ręczników to osłabłam, tyle tego. :-oo2latego pojadę do sklepu Mama i ja, i tam kupię wszystko co trzeba. Kupowałam w tym centrum większość rzeczy dla Jagody. Ceny nie są z kosmosu więc spoko. Nie mam zacięcia do przeglądania tylu ofert. PODZIWIAM WAS DZIEWCZYNKI ZA CIERPLIWOŚĆ.
Nie kuście mnie już błagam :-);-)
Wiecie co ostatnio robiłam? Jeździłam 3 dni pod rząd do Carrefoura, do galerii, a szczególnie do Smyka i Mothercare i kupowałam, kupowałam i kupowałam. Aż jedna kobita mnie zapamiętała nawet, bo powiedziała, że wczoraj też byłam
Ale naprawdę sporo okazji wyszukałam. Jak jutro szybko wstanę i posprzątam, to zrobię fotki i wkleję
A na wkładki laktacyjne w Tesco się załapałam. Kupiłam 4 pudełka i zostało już tylko 1 w sklepie.
Julienx, strasznie mi się podobają bodziaki (carters'a, tak?) Gdzie kupiłaś i co to za firma? Jaki rękawek?
asieek, słodki kącik. W ogóle dziewczyny miałyście udane polowanie. A Ty Chrupciu masz złoto w domu, nie męża
Julita, no to Twój mąż poczuł jak to jest z nami po udancych zakupach :-)
dobrej nocki