reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
A ja jak zaczęłam przeglądać allegro w poszukiwaniu kocyków i ręczników to osłabłam, tyle tego. :-:)oo2:Dlatego pojadę do sklepu Mama i ja, i tam kupię wszystko co trzeba. Kupowałam w tym centrum większość rzeczy dla Jagody. Ceny nie są z kosmosu więc spoko. Nie mam zacięcia do przeglądania tylu ofert. PODZIWIAM WAS DZIEWCZYNKI ZA CIERPLIWOŚĆ.:tak::rolleyes2::shocked2::-D

ja dziś weszłam do H&M chciałam nowy biustonosz, wyszłam z koszula dla malego(39,90) i eleganckim komplecikiem spodnie i kamizelka(69,90) -ceny ja po przecenie za całośćdałam .....30 zł :-p:-D rozmir 68,
zdjęcia nie oddają całego uroku :-(

Załączniki

• DSC02486.jpg
    DSC02486.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC02487.jpg
    DSC02487.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 29
A ja jak zaczęłam przeglądać allegro w poszukiwaniu kocyków i ręczników to osłabłam, tyle tego. :-:)oo2:Dlatego pojadę do sklepu Mama i ja, i tam kupię wszystko co trzeba. Kupowałam w tym centrum większość rzeczy dla Jagody. Ceny nie są z kosmosu więc spoko. Nie mam zacięcia do przeglądania tylu ofert. PODZIWIAM WAS DZIEWCZYNKI ZA CIERPLIWOŚĆ.:tak::rolleyes2::shocked2::-D
Ja też wybieram się do tego sklepu,bo muszę w wózki w realu zobaczyć;-)

śliczne są te małe- eleganckie ubranka:-):-)
Ja jutro mam zamiar wreszcie wyjść z domu musze pozałątwiac sprawy w banku to od razu wpadnę do galeri może coś będzie w promo:-).
A dziś wyszłam tylko po potrzebne rzeczy do sklepu niedaleko domu i akurat mężuś wrócił z pracy to weszliśmy do sklepu z ubrankami dzicięcymi,chciałam mu pokazać tę poduszkę "rogala"bo się zastanawiam nad kupnem ale tam nie było już takich jak mi się podobało:szok:troche się zdziwiłam że tak szybko je wyprzedali a były po 50zł i naprawdę super...na i już mieliśmy wychodzić jak mój ślubny zaczoł się tak rozglądać i wypytywac o wszystko sprzedawczynię...a ja takie oczy:szok:szok!!! I kupił kpcyk,rożek,i śliczny dresik...a jak wyszliśmy ze sklepu to powiedział do mnie..."wiesz miałem kiepski humor ale teraz to już mi się poprawił"

dla panienek.................. dzis w realu kupiłam dwa bodziaki z dł rekawkiem po 7 zł szt z HELLO KITTY....SŁODKIE.................. real ma przecen duzo....

Nie kuście mnie już błagam :-);-)
Wiecie co ostatnio robiłam? Jeździłam 3 dni pod rząd do Carrefoura, do galerii, a szczególnie do Smyka i Mothercare i kupowałam, kupowałam i kupowałam. Aż jedna kobita mnie zapamiętała nawet, bo powiedziała, że wczoraj też byłam :-D
Ale naprawdę sporo okazji wyszukałam. Jak jutro szybko wstanę i posprzątam, to zrobię fotki i wkleję
A na wkładki laktacyjne w Tesco się załapałam. Kupiłam 4 pudełka i zostało już tylko 1 w sklepie.

Zajechałam tez dzisiaj do sklepu - hurtowni na Zaciszu i okazuje się, że po przecenie w fajnych sklepach jest taniej niż u Nich, bo np pajac dobrej jakości w tej hurtowni kosztuje od 27 pln w górę. Skarpetunie też mają droższe niż np okazyjnie w Tesco.

Julienx, strasznie mi się podobają bodziaki (carters'a, tak?) Gdzie kupiłaś i co to za firma? Jaki rękawek?

asieek, słodki kącik. W ogóle dziewczyny miałyście udane polowanie. A Ty Chrupciu masz złoto w domu, nie męża :happy2:
Julita, no to Twój mąż poczuł jak to jest z nami po udancych zakupach :-)

dobrej nocki

reklama
Nie kuście mnie już błagam :-);-)
Wiecie co ostatnio robiłam? Jeździłam 3 dni pod rząd do Carrefoura, do galerii, a szczególnie do Smyka i Mothercare i kupowałam, kupowałam i kupowałam. Aż jedna kobita mnie zapamiętała nawet, bo powiedziała, że wczoraj też byłam :-D
Ale naprawdę sporo okazji wyszukałam. Jak jutro szybko wstanę i posprzątam, to zrobię fotki i wkleję
A na wkładki laktacyjne w Tesco się załapałam. Kupiłam 4 pudełka i zostało już tylko 1 w sklepie.

Julienx, strasznie mi się podobają bodziaki (carters'a, tak?) Gdzie kupiłaś i co to za firma? Jaki rękawek?

asieek, słodki kącik. W ogóle dziewczyny miałyście udane polowanie. A Ty Chrupciu masz złoto w domu, nie męża :happy2:
Julita, no to Twój mąż poczuł jak to jest z nami po udancych zakupach :-)

dobrej nocki

cartersa znajdziesz na allegro i stylowe dziecko....własnie te :)

Do góry