reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Mam pytanie do doświadczonych Mamusiek, który jest lepszy ten co shyangel kupila czy taki
Laktator ręczny ISIS Avent PHILIPS 0% BPA M.1 (865812834) - Aukcje internetowe Allegro
Bo ja jestem zielona w te klocki:baffled:

przeciez to ten sam!:p

tiger jesli sie wybierasz na kabaty to nie wiem czy beda jeszcze te wkladki. malutko bylo a ja zgarnelam dzis 4pudelka :p chyba ze maja na magazynie albo bedzie jakas dostawa. kupilam tez okrycie kapielowe i bodziaki z tych 11zl/2szt - sa sliczne, kolorowe i bardzo dobre jakosciowo. i patelnie :p

reklama
przeciez to ten sam!:p

tiger jesli sie wybierasz na kabaty to nie wiem czy beda jeszcze te wkladki. malutko bylo a ja zgarnelam dzis 4pudelka :p chyba ze maja na magazynie albo bedzie jakas dostawa. kupilam tez okrycie kapielowe i bodziaki z tych 11zl/2szt - sa sliczne, kolorowe i bardzo dobre jakosciowo. i patelnie :p

no to nieźle, wykupiłaś mi wszystko :-D żartuję, ja mieszkam zupełnie na drugim krańcu prawie. Mam Tesco na Stalowej, jakieś 15 min samochodem. Muszę sie zatem zebrać i jechać, bo jeszcze "inna nataliak" wykupi mi tam wszystko ;))

Co do laktatorów, asieek, to się nie wypowiadam, bo u mnie żaden nie zdał egzaminu niestety. Mało pokarmu i żadne ustrojstwo nie rozbujało laktacji :-(

oby dwa to to samo tylko 1 ma pojemniki do przechowywania pokarmu a 2 butelki w których też możesz przechować mleko...........ale ceny kosmiczne, ostatnio kupłam ten z Twojego linka za 92 zł
No właśnie sie zastanawiam ktory lepszy? chyba ten na butelki?
A co do ceny to widzialam tansze ale tutaj pierwszego linka ktory mi sie nawinal wkleilam

Uwaga chwale sie:-D
Fotka troche slabej jakosci ale robiona tel
No i ciekawe czy mi sie uda wkleic bo to moj debiut..

Załączniki

• fotka.jpg
    fotka.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 54
A co do ceny to widzialam tansze ale tutaj pierwszego linka ktory mi sie nawinal wkleilam

Jak słodko :-)

Jak słodko :-)

Słuchajcie dziewczyny, mnie jakieś szaleństwo ogarnęło! O niczym innym nie myślę, tylko o zakupach dla synusia, o wózkach, meblach, i wszystkich pozostałych rzeczach. Jakieś wielkie podniecenie z tego powodu mnie dopadło! Tez tak macie? Musze dzisiaj odwiedzić sklep z artykułami dla dzieci, no i to tesco :-)! A, jeszcze w Biedronce fajne bodziaki są :-) Mam nadzieję, ze jeszcze są :-)

reklama
Witajcie przyszle mamy.pozwoliłam sobie troche zakłócic wam porzadek:biggrin2: mam na sprzedaz pake ciuszków po mojej córci od 0-5 miesięcy.ciuszki są w stanie bardzo dobrym.szczerze polecam w skład wchodzi 35 szt roznych ubranek, sweterka, pajaców,półśpiochów, spiochów,dresików,cieplego komleciku na wiosne,czapeczek,skarpetek,bluzeczek i sukieneczek.jesli jest ktoś zainteresowany to mogę wysłac zdjecia na maila.chcę to sprzedac wyłacznie wszytsko na raz w całosci.naprawde warto.
mam równiez do sprzedania gondole do X landera oraz fotelik samochodowy.równiez w idealnym stanie.

pozdrawiam serdecznie.
a dla chlopca nic nie masz:-)?

a co do biustonoszy to ja bede kupowac tylko i wylacznie usztywniane,te wlasnie takie z canpola sa miekkie i nie trzymaja w ogole biustu a od naszej pielegnacji zalezy jak one potem beda wygladaly i najwazniejszy jest dobor odpowiedniego stanika:tak::tak:

Do góry