reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Asieek- super! mamy juz pierwsze zdjęcie kącika dla malucha... Chociaż chyba jeszcze Awru czy Anusiak wrzucały pokoik po remoncie? To może wklejajmy zdjęcia pokoików i kącików do wątku "Święta, czas wolny, hobby"- tak jak wstępnie ustaliłyśmy?:-) Bo chyba z dnia na dzień będzie tych tematów więcej!:-)
Ja też zawitałam do Tesco, pewnie minęłam gdzieś po drodze Nataliak;-) ale nie kupiłam za dużo, bo bodziaki mam.. Kupiłam taki fajny kocyk- pieluchę?? Z bawełny, nie za cienki, nie za gruby, wyślę że fajny właśnie na lato. Oglądałam też butelki Tommee, ale były strasznie przebrane, więc kupiłam tylko smoczki do butelki 0+, bo wczoraj nie mogłam znaleźć tego rozmiaru na allegro i specjalną szczotkę do czyszczenia ich butelek (bo faktycznie, mają dość specyficzny kształt:-)) Ale zastanawiam się też nad butelkami LOVI- podoba mi się , że są butelki samosterylizujące, do włożenia do mikrofali. I - może mnie oświecicie- czy tak przypadkiem nie można sterylizować wszystkich butelek???:confused:
A poniżej wklejam zdjęcia ubranek na lato, które upolowałam na przecenach w Chicco:-)

Załączniki

• pics 017.jpg
    pics 017.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 33
  • pics 018.jpg
    pics 018.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 32
  • pics 019.jpg
    pics 019.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 34
  • pics 020.jpg
    pics 020.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Słuchajcie dziewczyny, mnie jakieś szaleństwo ogarnęło! O niczym innym nie myślę, tylko o zakupach dla synusia, o wózkach, meblach, i wszystkich pozostałych rzeczach. Jakieś wielkie podniecenie z tego powodu mnie dopadło! Tez tak macie? Musze dzisiaj odwiedzić sklep z artykułami dla dzieci, no i to tesco :-)! A, jeszcze w Biedronce fajne bodziaki są :-) Mam nadzieję, ze jeszcze są :-)

Berbel, dopadł Cię chyba książkowy syndrom wicia gniazda!

Berbel wiem co czujesz! :tak::-D Ja od początku grudnia jak nakrecona chodzę ciągle bym coś malowała, odświeżała no i kupowała rzecz jasna :-D:-D:-DJak mówiłam, ze już pokój dla dzieciaczka pomalowany stoi to się ludzie w czoło pukali że jeszcze tyyyyle czasu :zawstydzona/y:
Teraz lada dzień powinnam dostać pieniążki i pościel,materacyk itp pójdą na odstrzał :tak:;-)

Asieek Słodkie żyrafki :-D:-D:-D Znajomo wyglądają :-pA kocyk śliczny ;-)

Komi
a gdzie kupowałaś staniki? Możesz jakiś sklep polecić w miare przystępny cenowo? Bo ja mam spory biust i musze go trzymać po porodzie,bo inaczej pępek między cyckami będzie :sorry2:
JustMe ciuszki super...szczególnie te rampersy thebest-iarskie :-D:-D:-D

Ja też zawitałam do Tesco, pewnie minęłam gdzieś po drodze Nataliak;-)

mnie bys pewnie zauwazyla bo stalam jak glupia jakies pol godziny przy kasie dla ciezarnych. chcialam kupic to okrycie kapielowe i znalazlam tylko kilka rozpakowanych sztuk bez kodow. uparlam sie ze maja mi sprzedac i jakis chlopaczek biegal po calym sklepie za kodem ale udalo sie. nie upieralabym sie ale okrycie jest bardzo fajne, od wewnetrznej str ma kapturek i material jest typowo recznikowy a na zewnatrz jest polar, bardzo mile w dotyku i cieple. tydzien temu tez kupilismy tam takie (przed obnizka) i tez byl problem z kodem, cudem sami znalezlismy jedno w opakowaniu. a od dzis sprzedaja je w promocji i wciaz taki burdel maja.
w sobote planujemy wypad do ikei, moze tez cos malej kupimy. przede wszystkim chce kupic kolorowe kartony bo musze zrobic gruntowny porzadek w ciuchach i wygospodarowac miejsce na rozne dzieciece rzeczy, doszlam do wniosku ze popakuje to i owo w takie wlasnie kartony i wrzuce na szafe bo mamy malo miejsca w mieszkaniu.

Cholercia, ze też nie zwracałam uwagi na marudy przy kasie........;-) A tak na serio to nie zwróciłam też uwagi na to, o czym mówisz:-( Może next time, jeśli jeszcze będą.
Zapomniałam jeszcze powiedzieć, ze dostałam przesyłkę z koszulą nocną z www.sesile.pl i koszulka jest naprawdę super- kupowałam ją z zamiarem spania w niej już teraz i dzisiaj własnie to uczynię!:-) a za jakiś czas kupię sobie jeszcze jedną, na zmianę.
Koszula nocna ciążowa - Raquel róż. | Piżamy | Sesile.pl

mnie bys pewnie zauwazyla bo stalam jak glupia jakies pol godziny przy kasie dla ciezarnych. chcialam kupic to okrycie kapielowe i znalazlam tylko kilka rozpakowanych sztuk bez kodow
Tu trzeba też uważnie patrzeć na paragon bo wielokrotnie zdarzyło mi się złapać błędne ceny - oczywiście sprzed promocji... Tak było też z okryciem w zeszłym tygodniu

Tu trzeba też uważnie patrzeć na paragon bo wielokrotnie zdarzyło mi się złapać błędne ceny - oczywiście sprzed promocji... Tak było też z okryciem w zeszłym tygodniu

a wlasnie, to Ty pisalas wtedy ze jest na nie promocja? bo my kupilismy tydzien temu chyba za 27zl. paragon zawsze kontroluje bo zdarzylo mi sie na studiach pracowac w podobnym miejscu i wiem jaki potrafia miec balagan.

Kurczę, zazdroszczę Wam tych zakupów. :-:)tak:Ja nic nie mogę kupić, bo w zasadzie wszystko mam. Fakt, że z jednej strony dobrze, bo kaska zostaje, ale z drugiej zaopatrywanie maluszka to taaaaka przyjemność. Jedyne co, to jakieś okrycie kąpielowe kupię i ze dwa kocyki cienkie i jeden gruby.:tak:

reklama
To i ja sie pochwalę. Pisałam ze zrobiłam polowanie w lumpeksach i oto rezultaty:

Ostatnia edycja:
Do góry