reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Aaaaaaaaaa, właśnie, moje drogie, pytanko mam: nie używaliśmy dotąd mikrofalówki i teraz zastanawiamy się nad kupnem- ze względu na bejbika. Poradźcie mi, czy faktycznie mikro sprawdza się przy podgrzewaniu jedzonka i mleka, czy spokojnie wszytsko załatwi mi podgrzewacz do butelek???

JustMe - pediatrzy nie zalecają podgrzewania w mikrofali - ona zabija wszystkie zdrowe wartości odżywcze - a juz szczegolnie w mleku - lepiej mały garnuszek...

ja dla nas zarcie podgrzeje - ale dziecku z mikrofali nie daje - no sporadycznie i to 3 latkowi bo ona wyjaławia jedzenie

reklama
Rewelka płaszczyk!!! i pajac w grochy słodziak

a w H&M w Złotych są płaszczyki a'la karkuły brązowe dla dziewczynki za 60 pln. Mało co się nie popłakałam, że mam mieć syna;-)

JustMe5 jak tylko dzidziusiowi ma służyć mikrofala to zupełnie szkoda kasy. Podgrzewacz styknie. Ja mam teraz metalowy półlitrowy kubek w którym super podgrzewasię słoiczki. Nawet te wysokie po 12-tym miesiącu.

moje pierwsze męskie zakupy :-D a to dopiero początek :-D
bodziaków chyba kupować nie będę bo na wiek 0-3 m-ce mam już ponad 20 sztuk.. więc zajmę się tylko odzieżą wyjściową hehe i śpiochami :-)

Załączniki

• PICT8478.jpg
    PICT8478.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 36
  • PICT8486.jpg
    PICT8486.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 32
  • PICT8487.jpg
    PICT8487.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 31
  • PICT8485.jpg
    PICT8485.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za wypowiedzenie się w kwestii mikrofali, utwierdziłyście mnie w moim przekonaniu że nie jest niezbędna:tak:
Awru, słodkie te ciuszki, a ja się pochwalę że też mamy taką polówkę jak na ostatnim zdjęciu:tak:
W ramach rozkminek, teraz z kolei zastanawiam się nad wózkiem.... Czytałam to, co pisałyście ostatnio, że najbardziej opłaca się zainwestować w spacerówkę... I zaczynam sie zastanawiać, czy nie kupić tańszej gondoli i Maclarena np. Tylko nie wiem czy jest sens, bo Maclarenb kosztuje średnio 1 600, a przecież fotelik + gondola też mają jakąś cenę... Więc nie wiem czy w końcu nie wyjdzie mi na to samo,.....?:confused:

reklama
Dziewczyny suuuuuuper zakupy:-)same cudeńka:tak:
Ja jakies podomowe ciuszki mam, na pewno spioszki musze kupic no i cos na wyjscia ale to czekam na ujawnienie plci, jeszcze czekam...;-)
JustMe kącika dla maluszka to jeszcze nie posiadamy, na razie lozeczko stoi w drugim pokoju i sie wietrzy:-D. Trzeba odmalowac sciany w sypialni, zakupic komode i bedziemy dopiero urzadzac kacik:-)

Do góry